Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu Mje13007

dj_steel

Postări Recomandate

Sal`tare,as vrea sa stiu si eu daca se poate un amplificator de putere cu tranzistorii astia,fiind tranzistori scosi dintr-o sursa in comutatie(80 w,8A)si daca da ce putere ar scoate?ce credeti se poate utiliza si in afara de aplicatia standard de comutatie?cu respect:dj Steel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_steel

3

• Sharky

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

da, cauta o schema cu bipolari cu etaj de iesire cvasi-complementar la sectiunea cu scheme de amplifuri.Alimentezi la +-30V si cumva tot o sa sune.Nu inteleg de ce iti pui problema asta. Pretul unui amplif este dictat de pretul trafului, a conzilor de filtraj, al radiatarelor, finalii sunt relativ ieftini.

Link spre comentariu

Pai nu banii sunt problema,ci cheful de a mesteri ceva,si tot aveam din surse de calculator vreo 8 bucati de mje dastea,si ma gandeam sa incerc ceva cu ei(si nu stiam daca pot fi utilizati in aplicatii audio,ei fiind conceputi special pentru comutatie)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări