Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diverse

Budreala Radu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Budreala Radu

20

• carageae

5

• imreberes

4

• hixpp02

3

Doresc eu următoarele:

Ecc81- 2buc și ecc83-1buc 

Preț: 25 lei buc 

alte 2 tuburi, audio, neinscriptionate, lamparii le pot identifica, unul prezintă urme ușoare de încălzire, au socluri de ebonita.

Preț: 3o lei amândouă

Multumesc.

Link spre comentariu
Acum 56 minute, hixpp02 a spus:

Ok, mulțumesc…atunci renunț. 

https://postimg.cc/gallery/NTZqy3x

Dacă doriți la sh, mai am ecc81, 83.

Nu au nici un semn de încălzire, nu știu la astea daca se încălzesc sa se vadă prin sticla arsura,se vede scrisul, nu am cu ce le verifica. La cum arată, sunt că noi... 10 lei bucata

Link spre comentariu
Acum 16 minute, carageae a spus:

Cate ECC83 SH mai aveti? As vrea eu, daca macar puteti masura filamentele cu ohmetrul si sunt ok...pinii 4.5 si 9, sunt 2 filamente inseriate la pinul 9.

Maine caut... Am o lada plina cu tot felul de lămpi! Dar sunt sh!!!

Link spre comentariu

Am inteles. Dar daca sunt de marca buna, cel putin RFT, ma intereseaza vreo 4 buc. la pretul de 10 lei, pt. teste...doar vreau sa ma asigur ca macar se aprind filamentele...daca va e mai usor, eu asa mai testam, cu o sursa de 5-6V si doua testere se poate vedea daca se aprinde filamentul sau nu...cum va e mai comod. Nu stiu daca stiti sau nu, la ECC81.82.83 filamentele sunt doua, 4-9 si 5-9, la alte lampi, majoritatea, filamentele sunt pe pinii 4 si 5. Scuze daca stiti deja asta...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Budreala Radu a spus:

https://postimg.cc/gallery/NTZqy3x

Dacă doriți la sh, mai am ecc81, 83.

Nu au nici un semn de încălzire, nu știu la astea daca se încălzesc sa se vadă prin sticla arsura,se vede scrisul, nu am cu ce le verifica. La cum arată, sunt că noi... 10 lei bucata

Da, in cazul in care sunt ok cel puțin la filamente doresc și eu vreo 6 buc. ECC83.

La fel și dacă găsiți ECC82.

Link spre comentariu

https://postimg.cc/gallery/W2XZDvw

Se adaugă lămpi sh, la 10 lei bucata:

Ecc83 -8buc, simbolurile pe ele! Filamente verificate, fara urme evidente de arsura, sunt ca noi. 

Ecc82-1 buc. Etc 

12au7 brimar, recuperate dintr-un osciloscop, au urme de arsura pe o parte, identic- 2 buc.

Ecc88-2 buc una mullard, una nu se vede producătorul.

6au6 brimar-2 buc tot din osciloscop 

6f1p rusesti- 2buc

Ecc85-5 buc(4 prezintă urme de încălzire, una nu) astea le dau bonus 

Pl84 - 4buc arata bine, fara urme de încălzire 

Pcf802- 5buc(probabil mai sunt prin cutie, daca se dorește mai caut)

Pl500- 20 buc 

Py88-15 buc 

Etc.... 

Maine livrez celor care mi-au trimis adresele!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări