codrut Postat Octombrie 13, 2021 Partajează Postat Octombrie 13, 2021 Model:L40VD-FHTUV mb:17MB65S-3 display:LTA400HM14 La acest tv am schimbat baretele.dupa ce l-am alimentat imi apare meniul cu volum -ul si nu dispare .Daca apas pe V+,creste volumul,dar se duce rapid singur catre V-.Am deconectat tastatura si la fel face. A mai intalnit cineva aceasta problema? Multumesc! Link spre comentariu
fane Postat Octombrie 13, 2021 Partajează Postat Octombrie 13, 2021 urmariti traseul v- pe placa sa nu aveti ceva in scurt sau ceva rez, pe el Link spre comentariu
codrut Postat Octombrie 13, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2021 Este mai ciudat are tastatura cu senzori,prin atingere. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 13, 2021 Partajează Postat Octombrie 13, 2021 Acum 23 minute, codrut a spus: Este mai ciudat are tastatura cu senzori,prin atingere. pai cam asa se manifesta la cele cu tastatura cu senzori daca este eliminaata tastatura,deci trebuie reparata tastatura ,sau schimbata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum