ionel sm Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Am o rugaminte .Cum pot intra in bios la acest laptop.Vreau sa-i instalez windows 10 dupa un stick bootabil si nu reusesc.Am incercat mai multe metode dar fara rezultat. Link spre comentariu
digix Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 (editat) Poate ai tastatura defecta, incearca cu una conectata pe USB. Editat Octombrie 12, 2021 de digix Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Ma intereseaza cum procedez.Ceva concret n-am gasit nicaieri. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Octombrie 13, 2021 Partajează Postat Octombrie 13, 2021 La majoritatea Compaq HP se intra in BIOS cu F10. Nu mai stiu exact daca tine cont de setarile pentru tastele cu functii din BIOS pentru asta asa ca daca nu reusesti cu F10 incearca cu Fn apasat si F10. Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 13, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2021 Se pare ca intra in bios dar n-am observat.Am ceva probleme la display la laptop si merg cu un monitor atasat prin vga.M-am uitat cu o lanterna pe display laptop si am vazut ceva afisat.In situatia asta pe monitor nu mai afisa nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum