Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

S-A RENUNTAT LA TAXA PT. ELIBERAREA AUTORIZATIILOR

SirRoger

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

7

• rimache

4

• yo9hrb

3

• florinnn22

2

Top autori în acest subiect

Evident ca e bine. Pt ca ii poate atrage pe unii mai zgarciobi...Desi cu banii astia, la cat co$$$ta un echipament, indiferent ca ti-l faci singur si iese la sfert de pret sau ca e de fabrica si atunci co$$$ta..

Link spre comentariu

Parerea mea e ca taxa era destul de mica ( sa nu uitam ca era pe 5 ani..).Stiti cum e ...: cand oferi ceva poti avea pretentii...Cand nu dai nimik nu te mai baga nimeni in seama.

Link spre comentariu

E pentru incurajarea celor tineri. Eu am terminat in viata asta cu taxa de eliberare(le-am platit pe toate posibile de vreo zece ani), m-as fi bucurat sa scap de grija platii, dar macar acum este o data la cinci ani nu mai este anual.

Link spre comentariu

2 euro/an. Adica vreo 10 euro. Cred ca este pe site la ANRCTI.

Taxa de eliberare autorizatie 30 RON fara TVA, cea care s-a scos, era valabila pt. 5 ani. Acum autorizatia este valabila tot 5 ani numai ca nu se mai plateste taxa. Se plateste doar timbru fiscal de 1 RON care se lipeste pe certificatul de radioamator.

Citez din DECIZIA nr. 3173/ 2007 :

,,Deciziile au fost modificate astfel incat persoanele care vor intentiona sa obtina un certificat de radioamator sau de operator radio profesionist nu vor mai plati tarifele care se percep in prezent pentru examinare si prelungirea certificatelor. ''

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări