Ovidanie Postat Noiembrie 18, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Ar merge si cu GU50 dar...am auzit o treaba grea de tot, un audiofil explica prietenului: "-Sunt unele lampi care au Conservatorul la baza, stiu sa cante cu adevarat. Mai sunt cateva care au doar Scoala Populara de Arte, restul stiu sa cante la petreceri sau in baie cand sunt la duş." Exact asa gandesc potentialii clienti. Mi-ar fi greu sa vand un amplificator cu GU50. Sau l-as vinde pe bani putini. Voi investi munca si ceva bani, probabil ca un timp o sa ma laud cu acest amplificator apoi o sa-l vand, exact cum am facut cu celelalte amplificatoare. Cateva le-am vandut nefinalizate, nici macar nu le-am auzit ca cantand. 6P3CE nu-i prea bine cotata, este prea ieftina, dar macar este recunoscuta ca fiind lampa pentru audio. Pe deasupra le am pe stoc. Poate nu voi folosi 12 lampi pentru un canal, chiar va rog sa va dati cu parerea cum m-as incadra cu RAA daca am 10 6P3CE pe un canal, eventual cu 8 bucati cat de fortata ar fi treaba??? Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 18, 2021 Partajează Postat Noiembrie 18, 2021 Acuma , fiecare gateste cu ce are....incerc sa dau idei .6p3S se vand bine acuma , au ajuns mai rare . Sunt si amplificatoare audiofile cu GU50.....o realizare de exceptie ( nu mai zic de boxe ) : https://www.audiovalve.info/assi100/audiovalve assistent 100.php Poate ar merge la trafurile de iesire Dvs "numai "4 buc 6c33c....pt cele 2 canale ,secretul la ele : trebuie socluri rusesti ,nu chinezesti.Au facut fata in MIG-uri , in conditii deosebite de presiune ,G-uri ,temperatura etc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 Am gresit titlul topicului. Rog moderatorul sa modifice titlul. Asa este corect: Crock - PP 6R3S Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 http://www.turneraudio.com.au/300w-monobloc-about.html Vad ca le functioneaza pagina. Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 27, 2021 Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 E o arta sa faci 12 buc imperecheata , pt ca normal se gasasc perechi ,quad,sextet sau octet..... doua sextet pot fi deosebite....... , si costa doar una 240 euroi... 6550-Premium-Röhren S4GB tubes matched Sextett - Set of 6pcs € 239,90 / x6pcs Acum si puterea asta e cam multa , doar nu faci sonorizare concert cu finale pe lampi.... Pt incalzit locuinta.....merge....pacat ca s-a scumpit curentul.... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2021 Am transformatoarele de iesire, am transformatoarele de alimentare, am transformatoarele interstage, am multe 6P3SE, cred ca pot sa le imperechez cu o toleranța de 10%, restul din reglajele de balans si negativare. Merita sa incerc. Si presupunand ca nu sunt in stare sa duc proiectul pana la capat, tot voi fi in castig: invaț ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum