iuliantv Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 as avea nevoie de un dump testat pentru TP.S506.PB818 pentru un tv NEI model 28NE4000,nu pentru alte modele,cu alte telecomenzi...........daca e clientul de acord cu pretul ar trebui trimisa ,de testat o pot testa pe alt model de display,dar vreau sa fiu sigur case potriveste cu ceea ce are omul in tv, puncte la remont,nu mai am si parca nici incredere in dumpuri va multumesc Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 TFTxxxxxxxx, display ... ?! Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Acum 35 minute, tehtronics a spus: TFTxxxxxxxx, display ... ?! nu stiu nu am tv.ul,pe la rusi se spune HV280WHB-N80 Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Acum 2 ore, iuliantv a spus: as avea nevoie de un dump testat pentru TP.S506.PB818 pentru un tv NEI model 28NE4000,nu pentru alte modele,cu alte telecomenzi...........daca e clientul de acord cu pretul ar trebui trimisa ,de testat o pot testa pe alt model de display,dar vreau sa fiu sigur case potriveste cu ceea ce are omul in tv, puncte la remont,nu mai am si parca nici incredere in dumpuri va multumesc https://files.fm/u/9tdnsnqvp Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 (editat) 1 oră în urmă, profimex a spus: https://files.fm/u/9tdnsnqvp ok va multumesc, se pare ca omul a gasit in alta parte,si avea si dumpul,oricum e bun de pastrat,cu scuzele de rigoare Editat Octombrie 11, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Acum 20 minute, iuliantv a spus: ok va multumesc, se pare ca omul a gasit in alta parte,si avea si dumpul,oricum o bun de pastrat,cu scuzele de rigoare Nici o pb Cu placere Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2021 se pare ca ,,,, colegul inca are nevoie de placa,am rescris dumpul totul e ok,mai putin telecomanda care nu o am,si codul mfy 432 recomandat sau altele incercate nu merg,ceva ideii de cod compatibi? va multumesc Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 16 ore, iuliantv a spus: se pare ca ,,,, colegul inca are nevoie de placa,am rescris dumpul totul e ok,mai putin telecomanda care nu o am,si codul mfy 432 recomandat sau altele incercate nu merg,ceva ideii de cod compatibi? va multumesc 432 ar fi trebuit sa mearga Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 1 oră, profimex a spus: 432 ar fi trebuit sa mearga nu stiu ce sa zic,sa mai plans cineva ca nu merge cu 432,la o cautare pe google rezulta o telecomanda ciudata gen samsung,doar pentru 19ne si 28ne4000 Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Ai telecomanda Longer? Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 1 oră, tehtronics a spus: Ai telecomanda Longer? da am longher,mfy,rcw,superior,logitech si multe altele,dar prea tarziu de teste,oricum daca aveti fisierul pentru longher,e binevenit,nu se stie cand o sa mai am nevoie multumesc de interes,dar placa a plecat spre destinatar,un coleg de-al nostru,a spus ca are telecomanda pentru nei ,si dupa cate stiu eu avea si dumpul sau memoria placii vechi,cred ca se descurca Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 (editat) Pacat Editat Octombrie 21, 2021 de tehtronics Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 21, 2021 Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 3 ore, tehtronics a spus: Pacat Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Acum 3 ore, tehtronics a spus: Pacat clientul e membru el forum,cred ca va confirma daca e ok si cu ce a mers Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum