zvonacfirst Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 (editat) Stiu ca exista un topic "Cumparati de pe aliexpress?" dar as fi fost offtopic postand acolo. Nu este o problema pentru mine daca un moderator consifera utila mutarea postarii mele in topicul amintit. As vrea sa cumpar un maner pentru varfuri clona T12, cu schimbare rapida a varfului, si am gasit trei optiuni: o versiune din aluminiu, una din ABS si una din plastic. Ma intereseaza comoditatea la utilizare in sensul atat al regimului termic resimtit la degete cat si al rezistentei in timp. As vrea sa-i rog pe utilizatorii acestui tip de maner sa imi ofere un sfat in favoarea sau defavoarea uneia sau alteia dintre optiuni. Aluminiu: https://www.banggood.com/KSGER-T12-Aluminum-Alloy-FX9501-Soldering-Handle-STM32-OLED-Soldering-Iron-Station-Welding-Tips-p-1362088.html?cur_warehouse=CZ&rmmds=search ABS: https://www.banggood.com/KSGER-9501-T12-Soldering-Iron-Handle-ABS-DIY-Pen-for-STM32-OLED-Soldering-Iron-Station-Pen-Welding-Tip-Silicone-p-1613852.html?cur_warehouse=CN&ID=224&rmmds=search Plastic: https://www.banggood.com/T12-P9-Plastic-Soldering-Handle-for-OLEDLED-Digital-Electric-Soldering-Station-T12-Solder-Tips-GX12-4-Pin-Plug-p-1544421.html?cur_warehouse=CN&ID=6157199&rmmds=search Apoi, ce metoda pentru shipping alegeti pentru a scapa de trecerea prin vama, Banggood Express sau Priority Direct Mail? Multumesc. Editat Octombrie 10, 2021 de zvonacfirst Link spre comentariu
riderinblack Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 De pe banggood eu cumpar ce au prin depozitul lor din cehia. Daca nu gasesc pe acolo caut pe aliexpress dar si acolo aleg depozite din europa. In acest fel evit vama si timpii mai lungi de asteptare. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Octombrie 10, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2021 În depozitele din Europa nu au toate produsele. Știu ca pe Aliexpress dacă selectezi Saver Shipping coletele ajung la un centru din Europa unde sunt re-etichetate și nu mai trec prin vama. Posibil ca și în cazul Banggood sa existe o asemenea opțiune. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 (editat) Acum 2 ore, zvonacfirst a spus: Apoi, ce metoda pentru shipping alegeti pentru a scapa de trecerea prin vama, Banggood Express sau Priority Direct Mail? Eu Priority Line, ajunge in 2 max 3 saptamani cu curier la usa fara nici o alta taxa. Coletele ajung in depozitul din Cehia de unde se face escala prin Packeta (deci colet EU), la noi in tara Packeta are contracte cu Cargus si SameDay. Pentru marfa pe care il au si in depozitul din Cehia am mai folosit "EU Priority Mail" care ajunge cam intr-o saptamana tot prin curier, pentru celalalte optiuni nu stiu daca este valabila escala prin Cehia si s-ar putea sa te bage la vama. Editat Octombrie 10, 2021 de Bandi Szasz Link spre comentariu
core Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 (editat) Am luat eu, prin August, cu Bangood Express, din CN, un pachet combinat de la doi vanzatori, si unul simplu. Toate au ajuns prin curier, cel combinat a ajuns cu ambele comenzi. Cred ca orice shipping, organizat de Banggood, vine fara vama, cel putin eu nu am primit nimic prin posta romana. Doar ca cea, priority line, posibil sa fie cu o saptamana doua, mai rapida. La mine au ajuns destul de repede, si ieftin fata de priority line https://i.ibb.co/mDs7Bc7/Banggood-Express1.png Editat Octombrie 10, 2021 de core poze Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 Acum 52 minute, core a spus: Am luat eu, prin August, cu Bangood Express, din CN, un pachet combinat de la doi vanzatori, si unul simplu. Toate au ajuns prin curier, cel combinat a ajuns cu ambele comenzi. Cred ca orice shipping, organizat de Banggood, vine fara vama, cel putin eu nu am primit nimic prin posta romana. Doar ca cea, priority line, posibil sa fie cu o saptamana doua, mai rapida. La mine au ajuns destul de repede, si ieftin fata de priority line Dupa tracking arata exact ca si cele de Priority Line pe care le-am avut eu, de obicei era 2 sapt pana ajungea in Cehia urmat de 1-2 zile in care ajungea la Oradea si a doua zi livrat la usa. Au fost momente cand a durat mai mult de 2 saptamani ( cam 3 ) si am primit mail in care m-au anuntat ca o sa dureze putin mai mult din cauza proceselor de import (erau produse de cateva sute de $) si am primit niste puncte ca despagubire (cam jumtate din costul de transport). Deci pare ca nu difera prea mult priority line fata de Bangood Express si in cazul acesta nu merita costul mai ridicat de transport. Link spre comentariu
Postări Recomandate