Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar display pt. asus x515m

poplex22

Postări Recomandate

va salut, caut un display pt laptopul Asus X515M, este de 15,6"  nu l-am desfacut sa vad exact modelul, cred ca-i led

- poate ca dvs. stiti mai bine ce model se potriveste, astept ofertele dvs.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

18

• Dxxx

2

• hixpp02

1

Top autori în acest subiect

De principiu ar merge orice ecran care satisface conditiile tehnice, producatorii pun si ei ce gasesc (mai ieftin).

Dar sunt cateva amanunte:

- conector cu 30 pini poate sa fie ori LVDS+CCFL ori eDP + led

- daca este varianta a doua mai trebuie sa stii daca este grosime normala sau slim - fixare total diferita.

- daca este varianta cu grosime normala atunci trebuie sa specifici pozitia conectorului (ex: stanga/jos) pentru ca ea nu este standardizata. Daca este in alta pozitie risti ca sa nu ajunga la conector cablul respectiv.

Link spre comentariu

Daca este ca in link, atunci este simplu, doresti varianta slim cu eDP, din ce stiu eu asta ajunge, toate sunt exact la fel (evident ca toate sunt cu backlight led).

Mai mult, daca gasesti ceva cu alta rezolutie (sa zicem fullHD), atunci ai suport implicit pentru upgrade, nu ca la cele LVDS. Sfatul ar fi ca in astfel de caz totusi sa incerci ecranul inainte de a da banii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări