fratello Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 A aparut ieri, in coltul din stanga sus al monitorului AOC de la serviciu, un dreptunghi care nu-si mai schimba culoarea. Am incercat sa-l "revitalizez" cu jscrennfix, fara rezultat insa... Ceva sugestii ? Multumesc ! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 (editat) Si imgine nu are deloc decat ce se vede in colt ?, ce model este, ce placa are ? Degeaba ai atatea postarii daca nu ai spus macar ce model este !!! Editat Octombrie 8, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 pai cautati in meniul monitorului un reset,sau poate in manualul service al monitorului,daca nu trebuie rescrisa vre-o memorie epprom,spi...in monitor Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2021 Multumesc pt raspunsuri ! Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 La sugestia unui user de pe un alt forum, am verificat in meniul monitorului si, surpriza, prin dezactivarea optiunii "Bright frame" totul a revenit la normal ! Probabil o activasem din greseala si nu am fost atent, mea culpa ! Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 teoretic si resetul din meniul monitorului rezolva problema Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2021 Teoretic. Practic nu a rezolvat problema. Doar dezactivarea manuala a dus la disparitia acelui dreptunghi luminos. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 11, 2021 Partajează Postat Octombrie 11, 2021 (editat) resetul trebuia sa aduca default la setari,asta daca nu e un bug pe undeva, bine casa rezolvat Editat Octombrie 11, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum