VALENTIN STANCU Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Salutare colegi.Am un tv led smart LG 43UK6400 care are sunet, are backlite dar nu are imagine.Am verificat condensatori de pe cele doua placi ale displayului sa vad daca sunt in scurt, dar sunt ok.Am schimbat placa de baza, tot degeaba.Am scos pe rand cate una din cele doua panglici si am observat ca daca scot panglica cu numarul 1, displayul se imparte in doua, daca scot panglica cu numarul 2 nu are nici un efect.Sa fie defecte integratele smd de pe cele doua placi defecte sau displayul?A mai intalnit cineva problema aceasta?Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 (editat) Partea nefunctionala este defecta. Fie un defect pe placa fie in panel. Editat Octombrie 7, 2021 de yokoono Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 100% e defect de ecran ! Link spre comentariu
Dragu Marius Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Bună seara, Model identic cu defect identic ca cel de mai sus, se aprinde backlight, sonor există, schimba programele dar lipsește imaginea. Aveți idee ce ar putea fi? Mulțumesc. Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Omul a deconectat (sau conectat) pe rand cate o panglica. Tu de ce nu o faci si sa spui rezultatul ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum