nicuschiopu Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Buna ziua am avut defecta placa digitala model :BN41-02575B iar pe eticheta alba lipita scrie BN94-11891V............am inlocuit placa digitala tot cu BN41-02575B ,care pe eticheta alba lipita scrie BN94-12748A..........Acum teveul functioneaza dar imaginea este cu susul in jos ,cum se procedeaza din menil servis si ce trebuie sa modific acolo pentru a intoarce imaginea normal .Va multumesc si va rog un raspuns. Link spre comentariu
profimex Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Acum 8 minute, nicuschiopu a spus: Buna ziua am avut defecta placa digitala model :BN41-02575B iar pe eticheta alba lipita scrie BN94-11891V............am inlocuit placa digitala tot cu BN41-02575B ,care pe eticheta alba lipita scrie BN94-12748A..........Acum teveul functioneaza dar imaginea este cu susul in jos ,cum se procedeaza din menil servis si ce trebuie sa modific acolo pentru a intoarce imaginea normal .Va multumesc si va rog un raspuns. Control - eddid sau sub option - hv flip off parca asa era Acum 1 minut, profimex a spus: Control - eddid sau sub option - hv flip off parca asa era option - mrt option hv flip Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Octombrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 (editat) Va multumesc domnu profimex am rezolvat cu ce ai trimis ,multumesc inca odata ......... Editat Octombrie 7, 2021 de nicuschiopu Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 la unele trebuie schimbat modelul, Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 (editat) Pe eticheta de pe panel in coltul din dreapta jos sub data e un cod de genul "32A6AUO....". Intrati in SM la model si cautati codul in lista. Cand il gasiti dati ok si scoateti tv din priza. Succes Editat Octombrie 7, 2021 de Gabriel_S Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum