Kostas1 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Buna ziua! Am cumparat din targul de vechituri un radio Monika. Aparatul functioneaza normal pe cele 3 game de unda, respectiv UM, UL, US. Problema este ca are ata desirata in interiorul aparatului si implicit sărită de pe cele 2 mosoare principale (unul direct montat pe Cv, iar altul imediat deasupra, decalat la 90 de grade. Mosorul solidar cu CV-ul are o despicătură in care este bagata ața continuu, dar cu un nodulet opritor facut in ață iar capetele sforii sunt înodate pe un arc. Am incercat să o montez la loc, dar scala nu se deplaseaza decât până la jumătatea aparatului. Nu inteleg cate spire trebuie sa se afle pe fiecare mosor, astfel încât arcul de la extremitati sa nu se intepeneasca in cele 4 mini-tambururi de aluminiu pe care se miscă sfoara. Am incercat tot felul de combinatii, nu îmi iese. Poate cineva sa ma ajute cu schema montării ei? Multumesc anticipat! Link spre comentariu
florinmar Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 3 ore, Kostas1 a spus: Buna ziua! Am cumparat din targul de vechituri un radio Monika. Aparatul functioneaza normal pe cele 3 game de unda, respectiv UM, UL, US. Problema este ca are ata desirata in interiorul aparatului si implicit sărită de pe cele 2 mosoare principale (unul direct montat pe Cv, iar altul imediat deasupra, decalat la 90 de grade. Mosorul solidar cu CV-ul are o despicătură in care este bagata ața continuu, dar cu un nodulet opritor facut in ață iar capetele sforii sunt înodate pe un arc. Am incercat să o montez la loc, dar scala nu se deplaseaza decât până la jumătatea aparatului. Nu inteleg cate spire trebuie sa se afle pe fiecare mosor, astfel încât arcul de la extremitati sa nu se intepeneasca in cele 4 mini-tambururi de aluminiu pe care se miscă sfoara. Am incercat tot felul de combinatii, nu îmi iese. Poate cineva sa ma ajute cu schema montării ei? Multumesc anticipat! Un desem nam gasit nici eu dar daca vrei te ppt ajuta dupa al meu Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Multumesc de raspuns! Da, as vrea sa ma ajutati cu o poza, ceva, si sa imi specificati prin numaratoare cate spire trebuie pe fiecare tambur. Multumesc! Link spre comentariu
Kostas1 Postat Octombrie 7, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Nici un semn de viata? Chiar nu are nimeni un aparat Monika sa il pozeze? Nu cred ca e un topic la care e asa de greu de raspuns... Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Vedeti ca are d-l Marian Joița anunț la vanzari cu 2 plăci de radio Monika... poate au scala intacta... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 10, 2021 Partajează Postat Octombrie 10, 2021 Am eu un Monika, dar ajung acasa abia vineri. Daca nu gasesti solutie, da-mi un PM, il desfac si pun o poza plus numararea spirelor, ca sigur uit. Am o varsta.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum