Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare ață de scala la radio Monika

Kostas1

Postări Recomandate

Buna ziua!

Am cumparat din targul de vechituri un radio Monika. Aparatul functioneaza normal pe cele 3 game de unda, respectiv UM, UL, US. Problema este ca are ata desirata in interiorul aparatului si implicit sărită de pe cele 2 mosoare principale (unul direct montat pe Cv, iar altul imediat deasupra, decalat la 90 de grade. Mosorul solidar cu CV-ul are o despicătură in care este bagata ața continuu, dar cu un nodulet opritor facut in ață iar capetele sforii sunt înodate pe un arc. Am incercat să o montez la loc, dar scala nu se deplaseaza decât până la jumătatea aparatului. Nu inteleg cate spire trebuie sa se afle pe fiecare mosor, astfel încât arcul de la extremitati sa nu se intepeneasca in cele 4 mini-tambururi de aluminiu pe care se miscă sfoara. Am incercat tot felul de combinatii, nu îmi iese. Poate cineva sa ma ajute cu schema montării ei?

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kostas1

3

• yo9hrb

1

• florinmar

1

• flomar60

1

Top autori în acest subiect

Acum 3 ore, Kostas1 a spus:

Buna ziua!

Am cumparat din targul de vechituri un radio Monika. Aparatul functioneaza normal pe cele 3 game de unda, respectiv UM, UL, US. Problema este ca are ata desirata in interiorul aparatului si implicit sărită de pe cele 2 mosoare principale (unul direct montat pe Cv, iar altul imediat deasupra, decalat la 90 de grade. Mosorul solidar cu CV-ul are o despicătură in care este bagata ața continuu, dar cu un nodulet opritor facut in ață iar capetele sforii sunt înodate pe un arc. Am incercat să o montez la loc, dar scala nu se deplaseaza decât până la jumătatea aparatului. Nu inteleg cate spire trebuie sa se afle pe fiecare mosor, astfel încât arcul de la extremitati sa nu se intepeneasca in cele 4 mini-tambururi de aluminiu pe care se miscă sfoara. Am incercat tot felul de combinatii, nu îmi iese. Poate cineva sa ma ajute cu schema montării ei?

Multumesc anticipat!

Un desem nam gasit nici eu dar daca vrei te ppt ajuta dupa al meu

Link spre comentariu

Am eu un Monika, dar ajung acasa abia vineri. Daca nu gasesti solutie, da-mi un PM, il desfac si pun o poza plus  numararea spirelor, ca sigur uit. Am o varsta....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări