wally_gatter Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 incearca omu' cu disperare sa repare ... Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 (editat) Pai ce sa repare?!? Nu a picat din cauza unei defecțiuni ci la comanda, ca să nu se poată "împrăștia" informațiile ce au "răsuflat" zilele astea despre banii ascunși prin offshor-uri. Editat Octombrie 7, 2021 de sesebe Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Vorba aia: don't trust panama pampers, they're leaking. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Acum 10 ore, franzm a spus: Vorba aia: don't trust panama pampers, they're leaking. .. exact !! ca o paranteza: imi place enorm descrierea , ''parerolog'' , e geniala Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 La 06.10.2021 la 21:28, Mircea a spus: Colegul Alcon nu stie ca trebuie un Enter imediat dupa ce pui poza, altfel afiseaza linkul. Un snop de Enter mi-am băgat şi nu am reuşit... ce, e prima dată? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 Depinde pe ce site le urci, uite aici https://postimages.org/ Le urci, și copiezi link-ul unde scrie legătură directă, stai 3 secunde și apoi trimite răspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate