ratza Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 S-ar putea să aveţi mari surprize. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Eu am ramas surprins, mai ales ca erau si multe persoane care desi ma asteptam sa aiba nu aveau.......... Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Recomand telegramu, desi folosesc si uazapu in paralel. De ce sa ma spioneze numai hamericanu, am zis sa ma spioneze si fratii nostri rusi, plus ca telefonu fiind Huawei, ii am si pe fratii nostri ''chineji'' aproape Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Chestia asta cu spionajul e de noaptea mintii. Eu chiar nu-mi fac probleme din astea. Nu sunt VIP și nu dețin date care sa merite efortul de a fi spionate. Nu vrei sa te expui, folosești telefon cu taste, fără android, eventual cu disc și ai scăpat de griji. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Nu e de nicio noaptea minţii urmărirea convorbirilor, există o aplicaţie globală care supraveghează tot ce se emite şi circulă prin fire.Echelon se cheamă proiectul.Caută cuvinte cheie de genul ,,Allahu akhbar,, războiul sfânt, etc şi dacă se repetă des, se trece la înregistrare, identificare şi urmărire ca suspect de activităţi teroriste.Dacă nu reprezinţi niciun risc nu te deranjează nimeni.... Cei care chiar nu vor să fie ascultaţi şi identificaţi, cumpără telefoane ieftine şi cartele prepay, vorbesc ce au de vorbit şi le aruncă....restul îşi văd de treabă, nu-i rupe grija pe spioni ce vorbeşti tu cu soţia sau colegii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 10 minute, validae a spus: .Dacă nu reprezinţi un risc nu te deranjează nimeni.... Tocmai asta am zis. E de noaptea mintii cum orice muritor de rand se gândește ca e spionat... de parca ar fi și motive pt asa ceva. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Concluzia e ca indiferent cate sisteme inteligente si redundate avem tot ce face omul cu mana lui e mai sigur. https://www.nytimes.com/2021/10/05/technology/facebook-outage-cause.html Once the engineers were inside Facebook’s data centers and began to work, they were able to restore the network. But they needed to be gradual when bringing servers online so as not to overwhelm the system, Mr. Janardhan said. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Tot omul a facut si porcaria aia. Daca aveau redundanta nu se intampla asta. Cu spionatul faza e ca doar contribui mocca la un proiect de big data. Ia datele la gramada si apoi aplica algoritmi pt tot felul de statistici. Apoi te trezesti cu mail uri personalizate trimise automat sa cumperi nu stiu ce cazan sau ce stiu ce concluzii au tras. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Daca ar fi fost sa fie hacari, nu stiu pe ce suport ar stoca atata informatie. io zic ca s-o imbatat unul de pe acolo si cand a programat a zis ca ar fi util sa bage si vreo 3 tigari magice intre timp .. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 La 04.10.2021 la 21:56, icar a spus: Dupa mine, sa pice de tot! Subscriu! Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 La 05.10.2021 la 15:13, ratza a spus: Nu e chiar aşa. Imaginează-ţi că iei un ciocan cu 2 lei. Între timp, ciocanul s-a făcut vreo 25 de lei pe piaţă, dar tu nu-l vinzi. Azi e 20, îl vinzi, ai 18 lei profit, mîine îl cumper iar, dar cu 25. Unde e pierderea? Nu te contrazic. Cunosc pe cineva care are un magazin online cu articole in general de dama si cu promovarea lui pe acest faimos fuckbook. Mi-a zis ca plateste pe zi, la promovare, si 8000 de lei. Nu s-a vaietat ca nu-i merge magazinul, ba chiar mi-a spus ca merge de rupe. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Pică el guvernu' daramite feisbucu'. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 49 minute, maxente a spus: Nu te contrazic. Cunosc pe cineva care are un magazin online cu articole in general de dama si cu promovarea lui pe acest faimos fuckbook. Mi-a zis ca plateste pe zi, la promovare, si 8000 de lei. Nu s-a vaietat ca nu-i merge magazinul, ba chiar mi-a spus ca merge de rupe. Si eu l-am folosit pentru promovare zonala reparatii electronice, intr-o comuna. Lumea a aflat, imi vin clienti chiar si din orasul Urziceni. Putini realizeaza care este potentialul de promovare pe scarba de feisbuc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 22 minute, maresaldeflota a spus: Pică el guvernu' daramite feisbucu'. Nu se compara: Facebook a picat necontrolat. Guvernul a picat in urma unui plan. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 (editat) Daca ar pica definitiv, ar fi super! Si celelalte mizerii de aplicatii de gen. Nu mai exista socializare face 2 face prin vorbire directa, oameni "androidizati" intra in sevraj daca nu au telefonul in mina cu diverse "aplicatii" deschise, oameni morti (cu sau fara vina) din cauza accidentelor pentru ca "pensatul cu gleznute goale" sau "botoasa pensata" isi fac selife sau transmit "Laiv" (de) la volan, etc. Bine a scris Einstein “Doar două lucruri sunt infinite: Universul şi prostia umană, iar de cea din urmă sunt foarte sigur” Editat Octombrie 6, 2021 de DjLeco2021 Link spre comentariu
Postări Recomandate