Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A picat Facebook (din nou)!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu e de nicio noaptea minţii urmărirea convorbirilor, există o aplicaţie globală care supraveghează tot ce se emite şi circulă prin fire.Echelon se cheamă proiectul.Caută cuvinte cheie de genul ,,Allahu akhbar,, războiul sfânt, etc şi dacă se repetă des, se trece la înregistrare, identificare şi urmărire ca suspect de activităţi teroriste.Dacă nu reprezinţi niciun risc nu te deranjează nimeni....

Cei care chiar nu vor să fie ascultaţi şi identificaţi, cumpără telefoane ieftine şi cartele prepay, vorbesc ce au de vorbit şi le aruncă....restul îşi văd de treabă, nu-i rupe grija pe spioni ce vorbeşti tu cu soţia sau colegii.

Link spre comentariu

Concluzia e ca indiferent cate sisteme inteligente si redundate avem tot ce face omul cu mana lui e mai sigur.

https://www.nytimes.com/2021/10/05/technology/facebook-outage-cause.html

Once the engineers were inside Facebook’s data centers and began to work, they were able to restore the network. But they needed to be gradual when bringing servers online so as not to overwhelm the system, Mr. Janardhan said.

Link spre comentariu

Tot omul a facut si porcaria aia.

Daca aveau redundanta nu se intampla asta.

Cu spionatul faza e ca doar contribui mocca la un proiect de big data. Ia datele la gramada si apoi aplica algoritmi pt tot felul de statistici.

Apoi te trezesti cu mail uri personalizate trimise automat sa cumperi nu stiu ce cazan sau ce stiu ce concluzii au tras.

Link spre comentariu
La 05.10.2021 la 15:13, ratza a spus:

Nu e chiar aşa. Imaginează-ţi că iei un ciocan cu 2 lei. Între timp, ciocanul s-a făcut vreo 25 de lei pe piaţă, dar tu nu-l vinzi. Azi e 20, îl vinzi, ai 18 lei profit, mîine îl cumper iar, dar cu 25. Unde e pierderea? :)

Nu te contrazic. Cunosc pe cineva care are un magazin online cu articole in general de dama si cu promovarea lui pe acest faimos fuckbook. Mi-a zis ca plateste pe zi, la promovare, si 8000 de lei. Nu s-a vaietat ca nu-i merge magazinul, ba chiar mi-a spus ca merge de rupe.

Link spre comentariu
Acum 49 minute, maxente a spus:

Nu te contrazic. Cunosc pe cineva care are un magazin online cu articole in general de dama si cu promovarea lui pe acest faimos fuckbook. Mi-a zis ca plateste pe zi, la promovare, si 8000 de lei. Nu s-a vaietat ca nu-i merge magazinul, ba chiar mi-a spus ca merge de rupe.

Si eu l-am folosit pentru promovare zonala reparatii electronice, intr-o comuna. Lumea a aflat, imi vin clienti chiar si din orasul Urziceni.

Putini realizeaza care este potentialul de promovare pe scarba de feisbuc.

Link spre comentariu

Daca ar pica definitiv, ar fi super!

Si celelalte mizerii de aplicatii de gen.

Nu mai exista socializare face 2 face prin vorbire directa, oameni "androidizati" intra in sevraj daca nu au telefonul in mina cu diverse "aplicatii" deschise, oameni morti (cu sau fara vina) din cauza accidentelor pentru ca "pensatul cu gleznute goale" sau "botoasa pensata" isi fac selife sau transmit "Laiv" (de) la volan, etc.

Bine a scris Einstein  “Doar două lucruri sunt infinite: Universul şi prostia umană, iar de cea din urmă sunt foarte sigur

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări