Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A picat Facebook (din nou)!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, doru3160 a spus:

care spun ca ii doare-n trisca de mărirea prețului la benzina, ca ei nu au mașin

Ei, uite ca eu nu am masina, dar chiar ma doare când creste pretul benzinei, pentru ca va creste pretul la produsele conexe. Cu sau fara feisbuc, nu am ce câstiga, nu am ce pierde. Poate niste bancuri proaste sau "invataturi" despre vaccin si pandemie. Iaca, daca sotia nu avea whatapp, ramâneam prost, ca nu stiam ca lamâia are pH 9,5 si ca exista pH de 25,6. Asa, mai m-am educat si io.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, maxente a spus:

Si daca ar fi fost o pierdere reala, se recupereaza in cateva zile, ba chiar si pe plus, as putea spune.

Nu e chiar aşa. Imaginează-ţi că iei un ciocan cu 2 lei. Între timp, ciocanul s-a făcut vreo 25 de lei pe piaţă, dar tu nu-l vinzi. Azi e 20, îl vinzi, ai 18 lei profit, mîine îl cumper iar, dar cu 25. Unde e pierderea? :)

Link spre comentariu

Un apel video cu rude de departe e foarte ușor să-l faci pe watsap sau sa trimiti/primești poze. Or fi și alte platforme, dar watsap mi se pare cel mai facil... poate ca din cauza ca îl folosesc curent și m-am obișnuit cu formatul. De aia îmi lipsea, nu pt facebuce. 

Link spre comentariu

Daca facebook dispare din Romania pentru ceva zile, facem record la vaccinare.
Mai ramane ca CNA sa aiba curajul sa mai reduca putin sonorul la ceva lautari gen bitman care inca mai servesc rahat platit seara de seara.

Link spre comentariu

Da' chiar. Unde-s anti covidistii si antivaccinistii cei vestiti de pe forum ?
Cat rahat au mancat!
Pe cata lume au influentat.
Acum s-au vaccinat. Acum se merge "pe burta". 
Mai facem o tuica de prune, vindem un cui ruginit...
S-a uitat de vitejia anilor trecuti ...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări