merck Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 (editat) Au fost alti care au vandut ca sa prabuseasca pretul, mizand ca daca fac iures, pretul va scadea si mai mult siei isi vor rascumpara actiunile si le ramane si ceva cash. Depinde daca le reuseste lovitura sau nu. Editat Octombrie 5, 2021 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Erau servere in china si s-a luat corentu' Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 18 minute, icar a spus: Nu am feisbuc, tic-toc, uizer, instagram, uațap, teregram si ce or mai fi. Si zau daca ma deranjeaza cu ceva!!! Mai sunt unii care spun ca ii doare-n trisca de mărirea prețului la benzina, ca ei nu au mașini. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 3 ore, ratza a spus: Pe hîrtie, da, i-o fi scăzut principalul, dar nu e pierdere reală dacă n-a vîndut. Aşa că a pierdut o laie. Si daca ar fi fost o pierdere reala, se recupereaza in cateva zile, ba chiar si pe plus, as putea spune. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 1 oră în urmă, doru3160 a spus: care spun ca ii doare-n trisca de mărirea prețului la benzina, ca ei nu au mașin Ei, uite ca eu nu am masina, dar chiar ma doare când creste pretul benzinei, pentru ca va creste pretul la produsele conexe. Cu sau fara feisbuc, nu am ce câstiga, nu am ce pierde. Poate niste bancuri proaste sau "invataturi" despre vaccin si pandemie. Iaca, daca sotia nu avea whatapp, ramâneam prost, ca nu stiam ca lamâia are pH 9,5 si ca exista pH de 25,6. Asa, mai m-am educat si io. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 (editat) Like... Editat Octombrie 5, 2021 de Vizitator Chiar râd. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 2 ore, maxente a spus: Si daca ar fi fost o pierdere reala, se recupereaza in cateva zile, ba chiar si pe plus, as putea spune. Nu e chiar aşa. Imaginează-ţi că iei un ciocan cu 2 lei. Între timp, ciocanul s-a făcut vreo 25 de lei pe piaţă, dar tu nu-l vinzi. Azi e 20, îl vinzi, ai 18 lei profit, mîine îl cumper iar, dar cu 25. Unde e pierderea? Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 oră, icar a spus: nu stiam ca lamâia are pH 9,5 si ca exista pH de 25,6. Asa, mai m-am educat si io. Unde exista pH de 25,6 ? Sper ca doar pe facebook, nu si in realitate. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 1 oră, icar a spus: Cu sau fara feisbuc, nu am ce câstiga, nu am ce pierde. Nu era vorba doar de facebuce. Mulți comunica prin watsap, mult mai ușor și la indemana decât pe alte platforme. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 1 oră în urmă, modoran a spus: Sper ca doar pe facebook, nu si in realitate Categoric. Era o metoda de a scapa de covid, care, nu-i asa e acid!! @doru3160, asa o fi, dar ma multumesc cu telefonul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Un apel video cu rude de departe e foarte ușor să-l faci pe watsap sau sa trimiti/primești poze. Or fi și alte platforme, dar watsap mi se pare cel mai facil... poate ca din cauza ca îl folosesc curent și m-am obișnuit cu formatul. De aia îmi lipsea, nu pt facebuce. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Telegram e la fel ca Wuăzeaaap, am pus azi de curiozitate doar ca să rămîn surprins cîți cunoscuți îl aveau deja. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Daca facebook dispare din Romania pentru ceva zile, facem record la vaccinare. Mai ramane ca CNA sa aiba curajul sa mai reduca putin sonorul la ceva lautari gen bitman care inca mai servesc rahat platit seara de seara. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 (editat) Da' chiar. Unde-s anti covidistii si antivaccinistii cei vestiti de pe forum ? Cat rahat au mancat! Pe cata lume au influentat. Acum s-au vaccinat. Acum se merge "pe burta". Mai facem o tuica de prune, vindem un cui ruginit... S-a uitat de vitejia anilor trecuti ... Editat Octombrie 5, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 39 minute, ratza a spus: Telegram e la fel ca Wuăzeaaap, O să-l încerc, dar dacă cei cu care am eu treaba nu au instalata aplicația, tot degeaba. Link spre comentariu
Postări Recomandate