Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A picat Facebook (din nou)!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 17 minute, doru3160 a spus:

De parca toată lumea mănâncă facebuce... pe mine mai tare ma doare de watsap ca îmi trimite nepoata clipuri și poze. Facebuce ducă-se. Au picat toate rețelele de socializare, nu numai facebuce. 

Există alternative, personal folosesc și telegram. Nu au picat toate rețelele de socializare!

Si pe mine mă doar in cot de FB dar sunt extrem de curios și interesat ce poate provoca un asemenea colaps repetabil oricând la nivelul internetului.

Să nu creadă cineva că răspunsul problemei este un atac DNS făcut de niste hackeri. Sunt probleme chiar și intern în cadrul centrelor IT, asta nu o face oricine.

Partea buna e că așa mai intra lumea pe Elforum.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, doru3160 a spus:

De parca toată lumea mănâncă facebuce... pe mine mai tare ma doare de watsap ca îmi trimite nepoata clipuri și poze. Facebuce ducă-se. Au picat toate rețelele de socializare, nu numai facebuce. 

Whatsapp e parte din FB de ceva timp, la fel ca Instagram. Nu au picat toate: Twitter merge, MeWe merge, Snapchat merge, cancerul de tiktok e pe pauză.

Link spre comentariu

Nu am feisbuc, tic-toc, uizer, instagram, uațap, teregram si ce or mai fi. Si zau daca ma deranjeaza cu ceva!!! Nu am decit e-mail, si la ăla ma uit din an in paste.

Sotia are whatsapp, primeste poze si bancuri si "stiri" de ultima ora. Asa am aflat si eu ca lamâia are pH 9,5 iar avocado are pH...25,6!:nebunrau:

Asa ca din partea mea....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări