fritz_vali Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Pentru a va da un motiv de discutii, am decis sa deschis un topicul despre picarea facebook-ului. Daca deranjeaza, puteti sterge subiectul. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Dupa mine, sa pice de tot! Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 La mine nu, folosesc telefonul Link spre comentariu
petreelectronic Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 destul de dubios sa cada la nivel mondial ramane de vazut Link spre comentariu
fritz_vali Postat Octombrie 4, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Eu am aflat de la o ruda de pe o alta aplicatie de socializare. De asta e bine sa ai alternativa. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Nu a picat, doar umblă la postările antivaccinare....sunt multe de şters şi nu poţi s-o faci în timp ce sunt accesate. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 @validae bună asta. Eu credeam că au pus ceva IA sa șteargă postările de Kko și IA a șters toate serverele. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Octombrie 4, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Acum 1 minut, Stefan a spus: Eu credeam că au pus ceva IA sa șteargă postările de Kko și IA a șters toate serverele. Buna gluma... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Sparg, hackerii, baza de date, ca și in altă dată. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Puțin probabil să fie vorba de un atac al hackerilor "obișnuiți". Nu sunt eu adeptul teoriilor constipate dar fie e o greșeală a imensității de software din spatele acestor giganți fie un sabotaj intern înainte unor evenimente importante. Un atac extern la acest nivel se rezolva în maxim câteva zeci de minute. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 A picat o halcă mare de net în State și, odată cu ea, ditamai gălăgia de servere. Link spre comentariu
valivoi Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 God bless America...Feisbucisti din toata lumea plangeti.Sa suspectam ca, urmatorul pas va fi un anunt gen Orson Welles si ca de fapt coronavirusul e un plan de a ii invinge pe "E.I"?Nu stiu, bat si eu campii pe coclaurii patriei. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 cica ar fi fost floodate dns-urile respective Link spre comentariu
valivoi Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 E bine aici?Sau o muta cineva la poze haioase? Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 4, 2021 Partajează Postat Octombrie 4, 2021 De parca toată lumea mănâncă facebuce... pe mine mai tare ma doare de watsap ca îmi trimite nepoata clipuri și poze. Facebuce ducă-se. Au picat toate rețelele de socializare, nu numai facebuce. Link spre comentariu
Postări Recomandate