Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carcasa DIY Homemade Alex Amplificator Clasa A

alexy

Postări Recomandate

Acum 18 ore, alexy a spus:

Şi nu te bate gândul să faci acelaşi lucru ? Ştiu mai mulţi vorbitori de română care nu vor regreta...

De fapt topicul ăsta ar avea un loc bun la Pubelă, iar meritul  îţi aparţine. Sper că înţelegi propoziţiile scrise cu semne de punctuaţie...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexy

39

• Shambala

33

• sesebe

16

• franzm

16

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 5 ore, Shambala a spus:

Eu nu stiu de ce mai postezi asa ceva,   pt ca atunci cand ai fost invitat (de doua ori) sa asculti cate un amplificator serios in clasa A ai refuzat sa vii.

Iti mai amintesti motivul invocat/ prezentat ?    :rade:

Nu mai știu exact detaliile situațiilor amintite de tine dar știu ca m-ai întrebat. Totuși e bine ca și alți grandomani pt care calitatea unui amplificator este data de dimensiunile și masa lui, sa știe la ce sa se aștepte. 

Un amplificator cu rejectie a alimentarii aproape zero numai amplificator HiFi nu se poate numi. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Ce mai contează normele Hi-Fi, dacă omul vrea să asculte doar clasa A ? În orice condiţii eventual...

Ca o comparaţie, când majoritatea oamenilor merg pe bicicletă, amatorii de clasă A vor să meargă pe monociclu....nu contează că le cam intră şaua în fund.

Link spre comentariu

Colegul Shambala a specificat ceva pe pagina precedenta. A nu se confunda cu improvizatia din topicul de fata.

Pentru cei care au uitat sau nu au vazut postarea din trecut a OP: niste tranzistoare, pe niste radiatoare aruncate pe masa, conectate la o placa inexistenta prin intermediul unor fire de 1m sau chiar mai mult.

Acest topic, daca excludem pozele de "calorifere" taiate la flex si luate de pe internet, e un topic inutil, cu unicul scop de a a-si face un blog personal (cu poze de la cablaje cumparate de pe internet pe care nu are sa le populeze vreodata) unde se comporta ca pe un chat, cu singura diferenta ca el intreaba, si tot el raspunde. Valoarea: zero barat! Si pubela are topicuri care au mai multa informatie pertinenta.

Link spre comentariu

Amu, haideti sa nu fim rai. Între calorifer cu rejectia alimentarii zero si clasa D cu 555 este loc pentru toti. Si daca nu se construieste, nu se experimenteaza si nu se studiaza, de unde vreti sa apara conceptii noi?

Link spre comentariu

Validae daca faceam afirmatia cu saua bagai imediat ban ...pacat ca Vasile nu va mai controleaza din cand in cand .

Sesebe si Mircea care este problema voastra in acest subiect ?...nu va convine duceti-va pe alt subiect ce naiba criticati proiectul altuia ca nu voi bagati banii in asta .

Amplificatoarele clasa A nu sunt bune ptr voi ?.....aveti dreptate nu sunt Hi-fi sunt alta clasa .

Nici macar sfaturi nu dati ...doar off topic si culmea ca nimeni nu va sterge aberatiile.

Reusiti voi sa inchideti si topicul asta 

Link spre comentariu

De felul agramat şi haotic în care scrie iniţiatorul nu ai nimic de zis ? Sau eşti din grupul celor care cred că nu contează cum scrii, cine poate înţelege...

Eu chiar l-am întrebat odată dacă e român sau străin rezident, că am văzut străini care scriau mai corect româneşte...iar despre topic, eu îl zburam de mult la Pubelă dacă eram moderator aici.

Citez (copy/paste) de pe pagina anterioară:

Mircea stii ce mia spus acele persoane ,ai sa vezi si u ,,,,

Link spre comentariu
3 hours ago, lalihifi said:

Sesebe si Mircea care este problema voastra in acest subiect ?...nu va convine duceti-va pe alt subiect ce naiba criticati proiectul altuia ca nu voi bagati banii in asta .

Domnule, eu nu scot in evidenta decat absurditatea topicului. Din pacate, nu poti sa urmezi o facultate daca esti analfabet. Daca nici din exemplul asta nu intelegeti de ce Alex nu va construi decat un calorifer, atunci nu mai am alte cuvinte.

Amplificatoarele clasa A nu sunt bune ptr voi ?.....aveti dreptate nu sunt Hi-fi sunt alta clasa .

Pentru informarea dvs, am deja o clasa A construita si incastrata frumos in cutie special facuta pentru amplificatoare. Poze au fost puse pe internet. 

Nici macar sfaturi nu dati ...doar off topic si culmea ca nimeni nu va sterge aberatiile.

Va rog, controlati-va limbajul. Sfaturi au fost, dar nu se face educatia pe un topic unde se confunda chatul cu blogul si se pipereaza cu emanatiile colegului. 

Evident, pentru ca e un topic care nu va avea un produs final, un fel de "cum nu se face un proiect".

Poate insa il ajutati dvs, a pus atatea intrebari si raspunsurile lipsesc. 

Link spre comentariu

Topicul o ia pe aratura, asa ca deocamdata ia o mica pauza.

O sa fac curat mai tarziu, si apoi vedem daca ramane aici sau pleaca la Bodega unde puteti comenta off-topic cat doriti.  (Sau pana se enerveaza Validae  ...)

Link spre comentariu

Chiar te rog să-l trimiţi la Discuţii diverse, fiindcă nivelul general nu e de Amplificatoare.

Dacă încearcă să traducă un user străin o parte din ,,perlele de acolo,, ale iniţiatorului, îşi face cruce cu ambele mâini...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, lalihifi a spus:

E-he, cite topicuri s-au dus naibii din cauza lor.

Nu unul, ZECI!

Doar ca nu conteaza ce fac unii...

D-aca s-ar sterge mizeriile, impunsaturile, mistourile si jignirile cu subinteles, s-ar elibera milioane de sectoare de pe storage-ul serverului.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări