vikvn Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 va salut si absolut multumesc ptr tot ajutorul primit aici stiu ca e aproape imbosibi dar totusi imi incerc norocul daca stiti unde as putea gasi o placa ptr un dedurizator honeywell kaltecsoft ks 30i gh1-94v-0 ar fi codul il am intr un camin unde e f multa umezeala si are fix anul de cand l am cumparat de nou da error 1 si comenzile nu raspund f multumesc Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Nu trebuie să te arunci la altă placă până nu încerci să descoperi cauza erorii.Eu aş verifica şi curăţa bine tastatura, ea e un motiv de erori frecvente acolo unde sunt condiţii de condens.Dacă s-a produs condens şi pe placă şi ea nu era lăcuită, pot fi zone unde s-au format punţi conductive din oxid de cupru.Spală cu o perie moale şi alcool izopropilic şi placa, insistând sub terminalele integratelor.După uscare, aplică un spray de protecţie împotriva condensului pe toate părţile conductive, sau sacâz dizolvat în alcool izopropilic.Practic înmoi pensula în alcool şi pensulezi o bucată de sacâz (colofoniu) curată, apoi dai cu pensula peste placă.Va rămâne un strat lipicios de sacâz, care e absolut hidrofug, respinge apa la nivel atomic.E cea mai ieftină şi bună soluţie de hidrofugare a circuitelor expuse umezelii. Link spre comentariu
vikvn Postat Octombrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2021 cred ca aveti dreptate.are 4 taste ,orice apas ,nu functioneaza mai exact butoane f multumesc Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Măsoară rezistenţa contactelor, cu tastele (butoanele) decuplate de placă.Posibil să aibă rezistenţă parazită din cauza oxidării interne a contactelor.Acest lucru se mai întâmplă şi la cuptoare cu microunde, controllere de centrale termice, vorbesc din experienţa personală. Link spre comentariu
Postări Recomandate