Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar placa dedurizator honeywell

vikvn

Postări Recomandate

va salut si absolut multumesc ptr tot ajutorul primit aici 

stiu ca e aproape imbosibi dar totusi imi incerc norocul 

daca stiti unde as putea gasi o placa ptr un dedurizator honeywell kaltecsoft ks 30i

gh1-94v-0 ar fi codul 

il am intr un camin unde e f multa umezeala si are fix anul de cand l am cumparat de nou 

da error 1 si comenzile nu raspund 

f multumesc 

IMG-20210929-WA0003.thumb.jpg.83a2702354160102c5f46b7ce3a73b20.jpg

IMG-20210929-WA0000.jpg

IMG-20210929-WA0002.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• vikvn

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu trebuie să te arunci la altă placă până nu încerci să descoperi cauza erorii.Eu aş verifica şi curăţa bine tastatura, ea e un motiv de erori frecvente acolo unde sunt condiţii de condens.Dacă s-a produs condens şi pe placă şi ea nu era lăcuită, pot fi zone unde s-au format punţi conductive din oxid de cupru.Spală cu o perie moale şi alcool izopropilic şi placa, insistând sub terminalele integratelor.După uscare, aplică un spray de protecţie împotriva condensului pe toate părţile conductive, sau sacâz dizolvat în alcool izopropilic.Practic înmoi pensula în alcool şi pensulezi o bucată de sacâz (colofoniu) curată, apoi dai cu pensula peste placă.Va rămâne un strat lipicios de sacâz, care e absolut hidrofug, respinge apa la nivel atomic.E cea mai ieftină şi bună soluţie de hidrofugare a circuitelor expuse umezelii.

Link spre comentariu

Măsoară rezistenţa contactelor, cu tastele (butoanele) decuplate de placă.Posibil să aibă rezistenţă parazită din cauza oxidării interne a contactelor.Acest lucru se mai întâmplă şi la cuptoare cu microunde, controllere de centrale termice, vorbesc din experienţa personală.

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări