lefter Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 LC-43CFG6352E se aprinde si ramane cu logo pe ecran Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 asa e, unii s.au obisnuit sa posteze precum ,,prostitutele,, bruneta apetisanta cu forme 89898969 Link spre comentariu
lefter Postat Octombrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2021 scuze nu inteleg ce am gresit daca cer un soft sau un sfat Link spre comentariu
TRIFAN Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Acum 5 minute, lefter a spus: scuze nu inteleg ce am gresit daca cer un soft sau un sfat Eii ,Iulian n-are bani si-i lefter. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 (editat) Acum 1 oră, lefter a spus: scuze nu inteleg ce am gresit daca cer un soft sau un sfat in primul rand nu vad unde-i cererea,in al doilea rand lipsa detalii,display mainboard,...... doar ati pus un titlu si o descriere cu defectul,exact ca si cum restul ar fi ,,angajatii dv,, si trebuie sa va rezolve problema,fara a pune prea multe intrebari,au dreptate unii ca nu mai posteaza raspunsuri decat in privat,si doar celor ce merita succes Editat Octombrie 1, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 La 01.10.2021 la 14:25, TRIFAN a spus: Eii ,Iulian n-are bani si-i lefter. Exact Link spre comentariu
Costica Tv Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 La 01.10.2021 la 11:23, lefter a spus: LC-43CFG6352E se aprinde si ramane cu logo pe ecran Lipsa totala de interes sau lipsa de bun simt, nu ai spus nici macar ca tv-ul este Sharp...nu mai spun de placa de baza sau display....oameni ca tine fac forumul de ras !!, am zis sa nu mai postez in topic-uri, dar vorba colegului dan cod, electronica e boala care nu se mai trateaza.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum