Усилитель Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Acum 1 oră, doru3160 a spus: cloroformul miroase Cloroformul este somnifer puternic , peste o cantitate sau timp dauneaza inimii. Pe vremea lui Ceasca aveam aeromodel cu motor diesel , mergea cu Ether ( alt somnifer ) + ulei ricin +petrol , era o arta sa faci rost de Ether anestezic la farmacie... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 La cât am lipit, nu am ajuns la limita admisa nici ca intensitate, nici ca timp. Doar nu stai cu sticla la nas. De regula luam într-o pipeta și aplicam strict unde era nevoie, plus aerisire decenta. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Acum 2 ore, doru3160 a spus: cloroformul miroase.... Adevarat, dar te si adoarme si e cancerigen. ABS-ul se lipeste cu acetona, cloroform, benzen, nitrodiluant sau solutii speciale. Cel dur, reactioneaza mai greu. Polipropilena nu se lipeste cu nimic. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2021 cu nitrodiluant si acetona am incercat, rezultatul nu a fost cel asteptat. e drept ca desi mi s-au dat asigurari ca acetona "nu e amestecata" n-am avut cum sa verific. cloroform nu se gaseste "la liber". Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Acum 40 minute, icar a spus: Adevarat, dar te si adoarme si e cancerigen. ABS-ul se lipeste cu acetona, cloroform, benzen, nitrodiluant sau solutii speciale. De parca benzenul nu e cancerigen. Vorbim de folosire ocazionala și în cantități infime, deci efectele secundare nu prea merita discutate, cel puțin nu în cazul asta. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Corect, ca la tigara, putin nu face rau. Xaxa, depinde si de compozitia ABS-ului. Eu am lipit, la machete, cu acetona (nu porcaria aia botezata, pentru unghii) si nitro. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 Pe baza de acetona este aici Link spre comentariu
Postări Recomandate