Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tetraclorura de carbon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

lipesc in general abs si plasticul din care sint facute felurite blaturi si tocatoare. gelul de la dedeman e o informatie interesanta, multumesc, prefer lichid penru capilaritate, umple golurile si se poate prelucra apoi frumos bucata rezultata

Link spre comentariu
1 hour ago, xaxa said:

Am lucrat cu asa ceva, mai exact MitreBond  se numea produsul. Pot zice ca am topit cateva zeci de flacoane pe santierere din UK.  E un  fel de super-glue ce se intareste instant o data ce este activat.

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

În cloroform mai puneam ceva pilitura din același material, căzută la tăierea cu pânză. Cu oțet nu am încercat, dar numai gândul la mirosul acidului acetic glacial ma face sa renunț la folosire... daca ai bafta sa prinzi o priza bună, îți ia respirația :rade:

Si cloroformul miroase, dar pe gustul meu e mai plăcut decât oțetul concentrat. De curiozitate o sa încerc totuși, nu știam ca dizolva plexiglasul. 

Link spre comentariu

lipesc mai putin plexi, m-ar interesa cum se comporta la abs. sau, de exemplu, la plasticul din care sint facute tocatorele ieftine pentru bucatarie. Dar deocamdata o sa incerc sa imi fac ceva timp sa testez cu solutia despre care am vorbit mai sus.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări