xaxa Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 (editat) are cineva idee unde as putea gasi tetraclorura de carbon? am de lipit niste plastice, suprafete mari, si cianoacrilatul ma scoate la pepeni. e adevarat ca nu am idee cit ar mai putea costa tetraclorura Editat Octombrie 1, 2021 de xaxa Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Tetraclorura este foarte cancerigena !!! ,ce plastic ar trebui lipit ? La dede este cianoacrilat GEL la tub mare ,cat o pasta de dinti copii la pret bun .e mult mai usor de lucrat si mai rezistent ,mai ales daca dai cu putin smirghel suprafetele ,nu curge. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2021 lipesc in general abs si plasticul din care sint facute felurite blaturi si tocatoare. gelul de la dedeman e o informatie interesanta, multumesc, prefer lichid penru capilaritate, umple golurile si se poate prelucra apoi frumos bucata rezultata Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Eventual se poate incerca , numai 10 lei : https://www.hornbach.ro/shop/Adeziv-pentru-plastic-dur-UHU-30-g/5083938/produs.html Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2021 mi-a recomandat cineva chestia asta https://www.oscardeko.ro/adeziv-cu-activator-interbond-mare-13132?gclid=EAIaIQobChMI-fijutmo8wIV0uJ3Ch1PBwOnEAQYBCABEgKUKPD_BwE Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Cu acetonă sau alţi solvenţi înrudiţi ai încercat ? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 (editat) 1 hour ago, xaxa said: mi-a recomandat cineva chestia asta https://www.oscardeko.ro/adeziv-cu-activator-interbond-mare-13132?gclid=EAIaIQobChMI-fijutmo8wIV0uJ3Ch1PBwOnEAQYBCABEgKUKPD_BwE Am lucrat cu asa ceva, mai exact MitreBond se numea produsul. Pot zice ca am topit cateva zeci de flacoane pe santierere din UK. E un fel de super-glue ce se intareste instant o data ce este activat. Editat Octombrie 1, 2021 de AlpHs00 Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 https://www.chemical.ro/ro/index-produse/tetraclorura-de-carbon_cp159/ Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Cred că nu vând oricui şi oricum nu la flacoane mici. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Cred ca doar la firme cu cod CAEN corespunzator si in nici un caz prin curier. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2021 e o firma in ploiesti care vinde si tricloretilena, numai la firme (n-au specificat ce cod caen trebuie sa aiba) si minim 5L cu ridicare directa. Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 (editat) Pe vremuri, lipeam plexiglasul cu cloroform. Lipitura ramanea transparenta si umplea toate golurile, cum ati spus. Daca voiam ca cloroformul sa fie mai vascos, puneam in el bobite de polistiren. Editat Octombrie 8, 2021 de Untold Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 Plexiglasul se lipeste si cu acid acetic glacial. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 În cloroform mai puneam ceva pilitura din același material, căzută la tăierea cu pânză. Cu oțet nu am încercat, dar numai gândul la mirosul acidului acetic glacial ma face sa renunț la folosire... daca ai bafta sa prinzi o priza bună, îți ia respirația Si cloroformul miroase, dar pe gustul meu e mai plăcut decât oțetul concentrat. De curiozitate o sa încerc totuși, nu știam ca dizolva plexiglasul. Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 8, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2021 lipesc mai putin plexi, m-ar interesa cum se comporta la abs. sau, de exemplu, la plasticul din care sint facute tocatorele ieftine pentru bucatarie. Dar deocamdata o sa incerc sa imi fac ceva timp sa testez cu solutia despre care am vorbit mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate