Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator usb EZP2019

nicuschiopu

Postări Recomandate

Buna ziua vreau sa-mi achizitionez un programator de modelul mentionat mai sus poate fi util pentru rescrierea memoriilor aflate in modelele de tv led mai vechi si  noi aflate acum pe piata ?Va multumesc.

Editat de nicuschiopu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicuschiopu

4

• yokoono

3

• cornel1962

2

• Florinel TV

1

Acum 3 ore, nicuschiopu a spus:

EZP2019 nu are nici macar un pas in fata de CH341 am vazut ca are niste adaptoare care la CH341A nu sunt incluse .

La CH341, am cumparat un cleste separat de pe olx si isi face treaba foarte bine. EZP2019 este mai slab decat un Postal3 !!!

Link spre comentariu

Buna ziua poate sa-mi spuna cineva cu acest CH341A se pot scrie memorii cu acel cleste direct pe placa s-au trebuie sa scot memoria dupa placa si sa o pun in adaptor pentru ca sa o scriu .Va multumesc si va rog o solutie .

Editat de nicuschiopu
Link spre comentariu
Acum 22 minute, nicuschiopu a spus:

Buna ziua poate sa-mi spuna cineva cu acest CH341A se pot scrie memorii cu acel cleste direct pe placa s-au trebuie sa scot memoria dupa placa si sa o pun in adaptor pentru ca sa o scriu .Va multumesc si va rog o solutie .

nimic nu e sigur,unele merg direct pe placa unele nu,e in functie de placa 

Link spre comentariu

Cel mai nasol este ca uneori, la placile care merg, copiaza binul dar il copiaza prost. Patit. Sa fii sigur, il copiezi de mai multe ori si apoi compari binurile salvate intre ele. Daca sunt compatibile este ok.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, yokoono a spus:

Cel mai nasol este ca uneori, la placile care merg, copiaza binul dar il copiaza prost. Patit. Sa fii sigur, il copiezi de mai multe ori si apoi compari binurile salvate intre ele. Daca sunt compatibile este ok.

Cu CH ,sau EZP ,nu stiu ,eu scriu frecvent direct pe placa cu TNM5000, e drept ca se mai intampla dar rar sa nu pot citi ,

Link spre comentariu
La 05.10.2021 la 9:29, nicuschiopu a spus:

Eu am am avut câteva încercări de a copia și scrie pe placă, dar nu a mers întotdeauna! De atunci dau jos de fiecare dată memoriile, iar CH341A nu a dat greș niciodată. Cu puțină atenție nu  ,,zboară" niciun smd! 

Link spre comentariu
Acum 15 ore, fane a spus:

ezp 2019 e un stift nu merita am asa ceva si e  doar ca sa il am nu am reusit sa fac nimic cu el ca sa nu mai zic de soft oricum pe win 10 nu merge

Ezp2019 este un știf, ?  DOAR pentru ca Dvs nu știți sa il utilizați corect....

Editat de Analfabet TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări