nicuschiopu Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 (editat) Buna ziua vreau sa-mi achizitionez un programator de modelul mentionat mai sus poate fi util pentru rescrierea memoriilor aflate in modelele de tv led mai vechi si noi aflate acum pe piata ?Va multumesc. Editat Septembrie 30, 2021 de nicuschiopu Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Cauti si tu pe "goagal" si gasesti asta https://www.amazon.com/SETCTOP-EZP2019-Programmer-Socket-Support/dp/B07RX3FLFT Link spre comentariu
cornel1962 Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Nu cred că face mare lucru... Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Septembrie 30, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Am gasit domnule yokoono pe amazon este bun sa fac comanda ce spuneti ? Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 (editat) Nu cred ca merita. Nu are scula mai mare decat CH341 care se gaseste la noi si care este doar 25 de lei. Editat Septembrie 30, 2021 de yokoono Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Octombrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2021 EZP2019 nu are nici macar un pas in fata de CH341 am vazut ca are niste adaptoare care la CH341A nu sunt incluse . Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Acum 3 ore, nicuschiopu a spus: EZP2019 nu are nici macar un pas in fata de CH341 am vazut ca are niste adaptoare care la CH341A nu sunt incluse . La CH341, am cumparat un cleste separat de pe olx si isi face treaba foarte bine. EZP2019 este mai slab decat un Postal3 !!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Este mult mai bun CH341A decat EZP2019, adaptoarele se pot achitiona separat, am adaptoare si le vand daca ai nevoie Link spre comentariu
nicuschiopu Postat Octombrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 (editat) Buna ziua poate sa-mi spuna cineva cu acest CH341A se pot scrie memorii cu acel cleste direct pe placa s-au trebuie sa scot memoria dupa placa si sa o pun in adaptor pentru ca sa o scriu .Va multumesc si va rog o solutie . Editat Octombrie 5, 2021 de nicuschiopu Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 22 minute, nicuschiopu a spus: Buna ziua poate sa-mi spuna cineva cu acest CH341A se pot scrie memorii cu acel cleste direct pe placa s-au trebuie sa scot memoria dupa placa si sa o pun in adaptor pentru ca sa o scriu .Va multumesc si va rog o solutie . nimic nu e sigur,unele merg direct pe placa unele nu,e in functie de placa Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Cel mai nasol este ca uneori, la placile care merg, copiaza binul dar il copiaza prost. Patit. Sa fii sigur, il copiezi de mai multe ori si apoi compari binurile salvate intre ele. Daca sunt compatibile este ok. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Acum 2 ore, yokoono a spus: Cel mai nasol este ca uneori, la placile care merg, copiaza binul dar il copiaza prost. Patit. Sa fii sigur, il copiezi de mai multe ori si apoi compari binurile salvate intre ele. Daca sunt compatibile este ok. Cu CH ,sau EZP ,nu stiu ,eu scriu frecvent direct pe placa cu TNM5000, e drept ca se mai intampla dar rar sa nu pot citi , Link spre comentariu
fane Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 ezp 2019 e un stift nu merita am asa ceva si e doar ca sa il am nu am reusit sa fac nimic cu el ca sa nu mai zic de soft oricum pe win 10 nu merge Link spre comentariu
lucadorin Postat Octombrie 8, 2021 Partajează Postat Octombrie 8, 2021 La 05.10.2021 la 9:29, nicuschiopu a spus: Buna ziua poate sa-mi spuna cineva cu acest CH341A se pot scrie memorii cu acel cleste direct pe placa s-au trebuie sa scot memoria dupa placa si sa o pun in adaptor pentru ca sa o scriu .Va multumesc si va rog o solutie . Eu am am avut câteva încercări de a copia și scrie pe placă, dar nu a mers întotdeauna! De atunci dau jos de fiecare dată memoriile, iar CH341A nu a dat greș niciodată. Cu puțină atenție nu ,,zboară" niciun smd! Link spre comentariu
Analfabet TV Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 (editat) Acum 15 ore, fane a spus: ezp 2019 e un stift nu merita am asa ceva si e doar ca sa il am nu am reusit sa fac nimic cu el ca sa nu mai zic de soft oricum pe win 10 nu merge Ezp2019 este un știf, ? DOAR pentru ca Dvs nu știți sa il utilizați corect.... Editat Octombrie 9, 2021 de Analfabet TV Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum