Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire acumulatori

Shutter

Postări Recomandate

6 hours ago, c_anicai said:

Eu am incercat mai demult sa inlocuiesc elementii la un acumulator de camera foto si n-am rezolvat nimic, aparatul indica acelasi grad de uzura cu toate ca am pus celule noi.

Pai bun, ca indica gradul de uzura este una, si sa tina este alta. Am vazut un tutorial despre asa ceva, si a zis ca tinea undeva la 2000 de cadre dupa reconditionare. Al meu se incarca in 10 minute, si tinea tot asa maxim 10. Inca nu l-am refacut, dar in schimb am luat un altul complet de pe net. Sa vedem cat tine fata de cel original. In specificatii se zice ca acumulatorul original tine 4200 de cadre, dar nu stiu, nu am avut de nou sa vad, dar in trecut la alte aparate, am cumparat si scumulatori de rezerva produsi de alte marci, si unii chiar depasau ca nr. de cadre pe cel original. Cel original avea 2500 mah, iar asta cumparat are 3100, sa vedem. :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shutter

11

• sesebe

5

• Bandi Szasz

5

• validae

4

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări