Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

configurare Linksys wrt54gl

daniels

Postări Recomandate

Asa i s-a spus, de bruiaj. Nu are niciun fel de cunostinta in domeniu acesta si nu a putut sa-mi spuna mai mult. Folosea acest modem numai ca sa nu foloseasca cablu. Au identificat toate modemurile din camin si le-a spus sa foloseasca router access point pt wi-fi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

15

• Angel39

8

• Degetica

6

• tavipop

2

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, daniels a spus:

Nu au retea wireless in camin. Nu stie ce bruiaza, in schimb a spus ca au mai fost cazuri in camin cu modem si i-au oprit pe toti. Cu siguranta modemurile erau diferite. Cred ca ii deranjau modemurile cu autentificare.

Spuneati ca i-au oprit pe toti ... 

Despre ce modem vorbiti ?

Legat de "bruiaj", WRT-ul este configurat fix, pe un anumit canal ?

Poate ca asta ii deranjeaza, canalul ales de WRT.

Acum 49 minute, daniels a spus:

Asa i s-a spus, de bruiaj. Nu are niciun fel de cunostinta in domeniu acesta si nu a putut sa-mi spuna mai mult. Folosea acest modem numai ca sa nu foloseasca cablu. Au identificat toate modemurile din camin si le-a spus sa foloseasca router access point pt wi-fi.

Pai, folosesc wi-fi sau nu ?

Se poate face un desen cu ce este si ce se doreste ? :)

Link spre comentariu

Caminul nu are wi-fi, in camera au 2 fire disponibile. Pt wi-fi, numai pt camera, folosesc un modem configurat impropriu in sensul ca pt intrare nu folosea portul Internet. Fiecare camera are wi-fi-lor facut cu ce au avut la indemana , unii au folosit modemuri cu autentificare si numai pe acestia i-au oprit.

Link spre comentariu

Am inteles, cei de la camin filtreaza traficul si vor sa afle daca cineva creeaza probleme.

Treci routerul in bridge dupa cum am explicat, dhcp, firewall, bla, bla oprite si poti conecta pentru linistea lor  netul in unul din  porturile de lan. Simplu ca buna ziua. La cati ani de retelistica am nu am intalnit linksys sa genereze loop, mac flooding si mai stiu eu ce tampenii.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, daniels a spus:

...  Pt wi-fi, numai pt camera, folosesc un modem configurat impropriu in sensul ca pt intrare nu folosea portul Internet. ...

Pai, nu este configurat impropriu, in modul Access Point asa trebuie.

Va raman 3 porturi libere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări