daniels Postat Octombrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Vreau sa duc modemul intr-un camin studentesc, dar testele le fac acasa unde am retea telekom. Practic dintr-o iesire a modemului cu care fac autentificarea ma conectez in fel si chip cu modemul asta. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Dar du-l odata si lasa testele, se pricep aia de acolo mult mai bine si singuri ( asta presupunand ca nu ai deja un jeg de router de 15 lei montat pe acolo ) Link spre comentariu
tavipop Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 La 06.10.2021 la 19:58, Liviu.Mihaiu a spus: Asta poate este valabil intr-un camin de pe la Agronomie (mai exista asa ceva ?) Nu cred ca unul pe la Poli nu stie sa cloneze un MAC sau sa geseaca o modalitate de a se conecta. Si cum, mai exact? Intr-un camin din Facultatea de Drept Bucuresti fara provider nu faci nimic. La locul de munca actual am zeci de prize de net in care nu pot conecta niciun wifi fara asistenta adminului( firewall, autentificare, parola si user name...) Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2022 Au venit cei de la administratia caminului si au spus sa nu mai foloseasca modemul asta ca le bruiaza semnalul in camin. Cum e posibil? Link spre comentariu
Angel39 Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Acum 6 ore, daniels a spus: Au venit cei de la administratia caminului si au spus sa nu mai foloseasca modemul asta ca le bruiaza semnalul in camin. Cum e posibil? Salut, ce semnal le bruiaza? Acest router destul de vechi inca mai face serviciu la viteze mici pentru zilele noastre, nu ridica mai mult de 54mb/s. Ce soft detine? Daca ai softul proprietar de la Linksys iti recomand update cu DD-Wrt, ai mai multa libertate in ceea ce vrei sa faci din ce am citit. Fiind in spatele unui NAT poti opta si pentru bridge pe router. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2022 (editat) Updat am facut la DDWRT. Detalii nu a putut sa spuna, ori nu i-au dat, ori nu a retinut. In camin nu au wi-fi, cel putin nu gaseste, are 2 fire care intra in camera, chiar nu stiu cu ce deranjeaza. Editat Februarie 23, 2022 de daniels Link spre comentariu
Angel39 Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Deranjeaza daca e bridge routerul? La o adica se poate conecta si ca repetitor daca ai cat de cat semnal de la o retea apropiata. Posibil sa ajunga intr-o alta camera celalalt cablu. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2022 (editat) Nu foloseste functia de modem, daca foloseste portul INRERNET nu merge, foloseste unul dintre porturile L1-L4. Editat Februarie 23, 2022 de daniels Link spre comentariu
Angel39 Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Daca retin bine minte, routerul in mod ap trece automat toate porturile in bridge. Maine caut batranul linksys sa il rascolesc sa vad ce si cu. De cativa ani am trecut la mikrotik si alix pe post de centrala voip. Dupa ce ma joc putin cu el voi revenii cu detalii. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2022 Ok MS! Link spre comentariu
Angel39 Postat Februarie 24, 2022 Partajează Postat Februarie 24, 2022 Se pare ca nu m-am inselat in privinta bridge-ului. Dezactivezi firewall, dhcp si apoi schimbi asignarea vlan-ului dupa bunul plac sa corespunda pe toate porturile. De preferat e sa mergi pe vlan default sa nu te complici. La setup > vlans modifici portul wan pe vlan1. Din acest moment toate porturile sunt asignate catre vlan1 si comunica intre ele wan<>lan1<>lan2<>lan3<>lan4. Acum am vazut ca aveam atasat pe el si un sd pentru dual boot, a fost cobai la viata lui Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 24, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Ok, multumesc! Sa intru in posesia lui. Care ar fi cauza ca bruiaza pe ceilalti? Link spre comentariu
Angel39 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Mai exact ce anume bruiaza? Alte retele wireless? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 1, 2022 Autor Partajează Postat Martie 1, 2022 Nu au retea wireless in camin. Nu stie ce bruiaza, in schimb a spus ca au mai fost cazuri in camin cu modem si i-au oprit pe toti. Cu siguranta modemurile erau diferite. Cred ca ii deranjau modemurile cu autentificare. Link spre comentariu
Angel39 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Cred ca nu vorbim aceeasi limba, nu inteleg ce anume sa brueze. In trecut se alocau conturi pppoe, din ce am inteles se doreste o conexiune wireless in camin. Nu vad ce poate bruia, in cel mai nefericit caz se poate face un loop intre porturi si adio net. Conexiunile publice nu sunt sigure, daca se interpune un gigel si face spoof-ing te curata de conturi si alte cele, ceea ce nu cred ca este cazul in situatia de fata. Dezvolta ideea de bruiaj ca nu inteleg unde vrei sa ajungi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum