daniels Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Am urmatoarea problema - nu am retea daca folosesc portul INTERNET. Pe panou ledurile indica ca nu ar fi probleme. Daca folosesc ca intrare intenet unul din porturile L1-L4, am internet. Am facut update firmware cu DD-WRT. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Daca folosesti porturile LAN (L1-L4) este ca si cum ai baga cablul UTP direct in PC. (nu inteleg cum merge fara sa faci alte setari pe PC) Ce provider internet ai ? Ce date de conectare ti-au dat, le-ai setat in router ? Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Am intermet de la Telekom. Eu ma ma conectez cu acest router la routerul telekom. Sa vad daca nu au aceleasi adrese IP. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Sa nu cumva sa ai aceasi clasa de IP (192.168.x) pe LAN la Lynksys cu clasa in care este IP pe care ti-l da romtelecom din routerul lor. Link spre comentariu
Degetica Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 (editat) Acum 1 oră, daniels a spus: Am urmatoarea problema - nu am retea daca folosesc portul INTERNET. Pe panou ledurile indica ca nu ar fi probleme. Daca folosesc ca intrare intenet unul din porturile L1-L4, am internet. Am facut update firmware cu DD-WRT. Dupa cum functioneaza, WRT54gl pare a fi configurat ca acces point. Asa trebuie setat in acest mod. Editat Septembrie 28, 2021 de Degetica Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2021 1 oră în urmă, Degetica a spus: Dupa cum functioneaza, WRT54gl pare a fi configurat ca acces point Da, asta vreau sa fac. Link spre comentariu
Degetica Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Pai, nu mai este ceva de facut ... Este configurat ca acces point si este functional. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Nu merge daca folosesc intrarea intrnet. Link spre comentariu
Degetica Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 (editat) Da, partea de ruter nu mai este folosita. Daca se doreste folosirea portului internet de la WRT54GL, atunci trebuie configurat echipamentul de la Telekom in mod bridge sau se baga net direct in WRT si se configureaza contul dat de Telekom. Editat Septembrie 28, 2021 de Degetica Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2021 (editat) Nu vreau sa modific partea de autentificare de la telekom. Defapt vreau sa-l duc intr-un camin studentesc si acum fac teste. Are prin meniu psibilitatea de ignorare a IP-ului gateway, mai are o modalitate de selectie ruter daca il are in fata, dar nu merge. Editat Septembrie 28, 2021 de daniels Link spre comentariu
Degetica Postat Septembrie 30, 2021 Partajează Postat Septembrie 30, 2021 Trebuie adus la modul implicit, de router. Atunci intra net prin portul internet si este distribuit prin L1-L4. Link spre comentariu
tavipop Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Vezi ca intr-un camin studentesc nu poti folosi routerul fara acceptul providerului, este necesara adresa mac introdusa in sistem altfel nu-l vede! Si de obicei providerul nu te va ajuta atat timp cat interesul lui este de a asigura conexiuni internet contra cost studentilor! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Acum 9 ore, tavipop a spus: Vezi ca intr-un camin studentesc nu poti folosi routerul fara acceptul providerului, este necesara adresa mac introdusa in sistem Asta poate este valabil intr-un camin de pe la Agronomie (mai exista asa ceva ?) Nu cred ca unul pe la Poli nu stie sa cloneze un MAC sau sa geseaca o modalitate de a se conecta. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2021 MAC-ul il pot clona cgiar din soft, dar nu are restrictii. Nu functioneaza portul internet, daca bag cablul in unul din porturile L1 -L4 funtioneza foarte bine. Din ce am mai citit se pare la ruterele DSL portul internet functioneza pentru autentificare. Aceeasi poveste cu un ZTE. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 @daniels, sa-ti spun sincer, eu nu am inteles pe vrei sa faci. Telkom, camin studentesc ... Mai explica te rog o data care este configuratia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum