Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

regulator cazan nefunctional

Tincu Ioan

Postări Recomandate

buna ziua. foloseste cineva modelul de regulator attack rk-2001 atw? il are o cunostinta de a mea, si afiseaza ce se vede in poza. acei 4 de y nu se regasesc in mesajele de eroare din documentatia tehnica, si nici butonul ok nu returneaza nimic. din pacate nu am acces la acest regulator dar respectivul mi a zis ca in interior pare intact. multumesc

796E4136-4CDA-48DC-A720-DAE1EE0AB5AA.jpeg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Tincu Ioan

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Verificaţi şi spălaţi atent toată placa cu alcool izopropilic, depunerile de funingine sunt conductoare şi afectează grav controllerul.Am reparat un dispozitiv asemănător unui fost coleg de serviciu, fumul scăpat de cazan în camera tehnică (inevitabil uneori) se depusese pe placă şi mai ales sub integratul ce controlează automatizarea, blocându-i funcţionarea.După o spălare temeinică şi foarte laborioasă (am dat jos controllerul) şi-a revenit.Dar tot am fost nevoi să-i înlocuiesc şi contactele frontale, care erau de tip ,,membrană pocnitoare,, cu unele tip microcontact mecanic.Plus că unele trasee de pe o folie flexibilă erau întrerupte de condensul acid şi a trebuit să refac cu fire o parte din cablaj...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări