Vizitator birica Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 as avea o intrebare. de ce nu ar merge sunetul la un tv tunner pvr-tv 883 http://www.kworldcomputer.com/download/download_pvr-tv883.htm cand gaseste canalele video nu se aude decat un pacait, merge doar in fm. e ceva ciudat. ati putea sa imi dati vreo idee ce trebuie facut sa mearga sunetul? precizez ca am reintalat softul, am resetat frecventele si cam atat, ca nu mai stiu ce sa ii mai fac Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 trebuie sa fi pe sistemul de PAL si indicat alege o tara europeana, Italia de exemplu Link spre comentariu
Vizitator birica Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 crede-ma ca am incercat mai multe tari si mai multe codari, dar nu vrea nici in ruptul capului. macar daca ar scoate un sunet fasait, dar el scoate ceva de genul unei ticaieli cam la 2 secunde Link spre comentariu
sho_gun Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Daca sursa de semnal este cable TV, mai toti operatorii folosesc PAL - DK deci asa trebuie sa fie setat si tunerul . Link spre comentariu
Vizitator birica Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 e adevarat , asta e norma pentru romania dar totusi eu am imagine clara doar sunetul lipseste. si am selectat pt romania cat si alte tari d/k si b/g. si absolut nimik sunet Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 ai instalat si PVR-PLUS Patch file de la ftp://ftp.kworld.com.tw/kworld/update_f ... nglish.zip ? ai cumva placa video si cu iesire TV? daca da, seteaz-o si pe ea pe PAL sa nu fie pe NTSC... ca mai apar probleme si din cauza asta in Readme.txt am gasit: ********************************************************************** KWorld PVR-TV 883 Series Readme Copyright © 2004 - 2008. 1. TV883 InstallShield V3.0.0.0 2. TV883 WDM Drivers V4.0.108.0 ************************************************************************* 2005/05/11 1. InstallShield V3.0.0.0 2. C8XRCtl.exe V3.0.1.0 ==> Chanage to "KWorld" 3. UinstC8X.exe V3.0.1.0 ==> Change to "KWorld" 4. TVSetup V3.0.2.0 ==>a. It can be used in USB TV2800. b. Use "KWorld" c. Add "Poland (PAL DK) & "Russia Moscow(SECAM DK)" 2005/04/13 1. Remote Control : C8XRCtl.exe V3.0.0.0 2 TVSetup : TVSetup.exe V3.0.0.0 3. SetupDrv.exe V3.0.0.0 4. UinstC8X.exe V3.0.0.0 deci mai testeaza cu POLONIA PS: sa nu fie pe implicit MUTE... oricum fa-ne niste capturi de ecran la setari... (vezi http://www.niqro.lx.ro/smecherii_PC.htm ) Link spre comentariu
Vizitator birica Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 a mers pana la urma dupa ce am sters manual folderul cu driverul si programele din ctrl panel. multumesc pt sugestii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum