Marian Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Ma intreb oare cei care sustin tampeniile astea, chiar nu realizeaza enormitatea propriilor afirmatii? Chiar poate cineva sa fie cu adevarat atat de rupt de realitate? N-are cum... Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Ba tocmai că are. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 (editat) Acum 7 ore, mafalda a spus: Este in limba germana despre firma din Elvetia numita RQM, Raum Quanten Motoren, care a fost interzisa. Acum este in lichidare, cu toate ca a produs mii de aparate de free energy pt gospodarii de 5 si 25 kW, pe care multi le-au si vazut. Nu te joci cu puterea Ocultei Mondiale Deep State. RQM nu a fost interzisa. Dupa ce ilustrul Jean-Marie Lehner, nascut Hans Lehner, a tocat banii credulilor (vreo 11 milioane CHF da la ca. 850 investitori), fara sa produca nimic altceva decât vorbe, a deschis procedura de faliment. Prin 2004 ilustrul a încercat sa devina politician cautând sponsori. Miile de aparate free energy produse au disparut si s-au reintegrat în continuum-ul din care au rasarit: fantezia ilustrului. Editat Septembrie 28, 2021 de franzm Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Acum 2 ore, Marian a spus: Ma intreb oare cei care sustin tampeniile astea, chiar nu realizeaza enormitatea propriilor afirmatii? Chiar poate cineva sa fie cu adevarat atat de rupt de realitate? N-are cum... O vina mare o are si Ceausescu, pentru ca a interzis avorturile! Acum 9 ore, mafalda a spus: Este in limba germana despre firma din Elvetia numita RQM, Raum Quanten Motoren, care a fost interzisa. Acum este in lichidare, cu toate ca a produs mii de aparate de free energy pt gospodarii de 5 si 25 kW, pe care multi le-au si vazut. Nu te joci cu puterea Ocultei Mondiale Deep State. ...si se pare ca nici medicamente nu se mai fac de aceeasi calitate ca pe vremuri! Link spre comentariu
lalihifi Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 La 27.09.2021 la 3:38, Mircea a spus: adydep a spus: Eu in școală am învățat că terminalul de comandă la mosfet(sau tec-j) se numește "grilă";mai mult de atât era și materie de bac-CCE(Componente și Circuite Electronice) Daca ai oo, de ce nu il intrebi direct pe @Marian? Nu de alta, dar sigur are sa fie interesat sa invete ceva, sa nu-si mai dea atatea aere. Primesti ban ....nu conteaza pe ce motiv . Incerc sa ma dezobisnuiesc sa zic grila ptr ca acum mi se pare ciudat dupa ce zic in fiecare zi "gate" la servici . Dar in Ro am lucrat cam 14 ani la o companie cu ingineri de top (unii de prin institutul de cercetare) si se folosea cuvantul grila . Pana si placa de comanda se numea "dispozitiv comanda grila" Care e corect .....timpul va decide . Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Păi nu aţi înţeles că e practic acelaşi lucru ? Grille = poartă Adică, nu se zice ,,cartof,, băi nene, se zice ,,barabulă,,... Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Daca o sa va uitati la cum este realizat GATE-ul la tranzistoarele MOS-FET o sa observati ca la multe dintre ele este sub forma de de pieptene sau gratar si deci s-ar potrivi cumva si termenul de grila. Ma refer la realizarea intriseca de dopaj nu la ceea ce se vede cu ochiul liber (sau lupa - microscop) la suprafata pastilei. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Timpul nu poate decide ce este corect, timpul doar "ingropa" ceea ce nu mai este folosit. In viitor sigur nu se va mai folosi grila. As paria ca in viitor nici poarta nu se va mai utiliza ci se va folosi ... gate . Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 42 minutes ago, lalihifi said: Pana si placa de comanda se numea "dispozitiv comanda grila" Gate => Poarta Grila => Grid Arata-mi te rog un singur pdf de mosfet ( in limba engleza ) care sa denumeasca pinul de control "grid" sau eventual "grille". 46 minutes ago, lalihifi said: Primesti ban ....nu conteaza pe ce motiv Daca ar fi fost asa atunci @adydep ar fi fost sanctionat de cum a lasat postarea aia, ca doar asa se intampla cand totul se face fara motiv, nu? Asa cum bine vezi nu-i asa cum zici, in fapt nici macar raport n-am facut, si nici n-am dat vreo replica, n-ai ce sa raspunzi unor asemenea micisme, atat stie el, atat poate, vorba cuiva, lasa-l sa-si verse oful. Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Cum numai opinia mea lipsea... ma voi referi la definitia din dictionarul Larousse. https://www.larousse.fr/dictionnaires/francais/grille/38235 Un lucru e clar, si d-aia am si intervenit: grille in franceza nu inseamna poarta. Nu aveam nevoie de Larousse ca sa demonstrez asta, dar voiam un argument de la mama lui, sa nu creada cineva ca asa interpretez eu franceza de o vorbesc zilnic. Iar cuvantul grille il folosesc destul de des in contextul "grille de MALT". Va las sa ghiciti ce e MALT-ul. Asta pentru ca argumentul cu "prostii" de la IPRS nu a fost de ajuns. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Vedeţi de ce n-are ursu coadă ? Link spre comentariu
lalihifi Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Acum 1 oră, Marian a spus: Arata-mi te rog un singur pdf de mosfet ( in limba engleza ) care sa denumeasca pinul de control "grid" sau eventual "grille". Tu pui ca referinta documente pdf (numai engleza) iar eu ti-am dat un exemplu real ...pe bune . Eu nu incerc sa dovedesc ceva ......dau exemple din viata reala intelegi ? (de la ingineri cu foarte mare experienta) . Sa nu mai zic ca in universitate un profesor zicea grila si altul gate (nici macar poarta) Daca dai cautare pe net la "comanda grila mosfet" de exemplu sunt sigur ca o gasesti si documente pentru facultate cu "grila" Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Tot asa, de ani de zile xeroxăm la greu... Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Eu știam că francezii zic grilă prin analogie cu terminalul de comandă de la triodă. Nu mai știu de unde știu. Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 28, 2021 Partajează Postat Septembrie 28, 2021 Acum 2 ore, Mircea a spus: Cum numai opinia mea lipsea... ma voi referi la definitia din dictionarul Larousse. https://www.larousse.fr/dictionnaires/francais/grille/38235 Un lucru e clar, si d-aia am si intervenit: grille in franceza nu inseamna poarta. Nu aveam nevoie de Larousse ca sa demonstrez asta, dar voiam un argument de la mama lui, sa nu creada cineva ca asa interpretez eu franceza de o vorbesc zilnic. Scuze pentru prelungirea offtopic-ului . Tot din Larousse ( același site ) : https://www.larousse.fr/dictionnaires/francais-anglais/grille/38176 Scuze Mircea. Evident nu pun la îndoială cunoștințele tale de franceză dar știam că am întâlnit . Nu e cea mai frecventă echivalență dar e . Și apropo, Larousse în pagina citată de tine nu zice că ”grille” ar fi electrodul vreunui TEC ci doar al unui tub electronic. Link spre comentariu
Postări Recomandate