Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa vid pentru tuburi, generarea energiei ,,din vid,, sau de ce nu are ursul coadă...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Free energy au doar magnetii. Aia care "fer vechi cumpaaaar!".

Ce imi pare mie haios, e ca nici un astfel de "savant", nu a facut ceva cu "inventiile", fie pentru el, fie pentru altii, asa cum nici ghicitoarele nu au câstigat vreodata la loto. Defapt, nu ar avea nevoie, fraieri sunt destui, apoi câstigul nu e impozitat, ca la loto!

Link spre comentariu

Nu am acordul prietenului , asa ca nu va pot da solutia . Tot ce pot sa ca spun este ca implica o bobina Tesla Plata . N-aveti decit sa va spargeti capetele si sa ginditi , la fel cum a facut si genialul Tesla . Eu am vazut proiectul si este extrem de simplu . Prietenul vrea sa moara in patul lui , nu are chef sa fie sucombat in vreun fel , daca se apuca sa vinda solutia la cheie diversilor clienti . De aceea nici nu a vrut sa auda de postarea filmuletului pe net . Ca sa va dati seama ca nu e de gluma cu asa ceva , in loc sa fie chiar el primul client , a pus mina si si-a cumparat centrala termica ... Referitor la cunostintele de fizica elementare ...ma doare la basca de parerea domnilor Ratza si Marele Savant , cita vreme am intrat la liceu treapta intii , profil electronica sef de promotie pe liceu , am fost sef de promotie pe liceu la treapta a doua si am terminat Bac-ul tot sef de promotie pe tot liceul   cu nota 10 la mate , nota 10 la fizica si nota 10 la proiect ....asa ca aveti perfecta dreptate , stimati tovarasi...cunostintele mele chiar sint zero barat in domeniul electronicii ...aaaa...si apoi , la Facultatea de Electronica si tc din Bucuresti , tot din spoiala de necunostinte  de mai sus am intrat la zi ,  in timpul stagiului militar obligatoriu , cu media 8,38 + bursa , evident ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
On 9/25/2021 at 9:30 PM, misuraelectronic said:

Totul se bazeaza pe dispozitive ZPE , adica zero point energy

Sau altfel zis ZMP, sau "zedpm" ( vorba lui Rodney ).

Hai ca m-am prins, sunteti fan Stargate :)

Sa stiti ca si eu sunt unul, stiu cam toate episoadele pe de rost de la SG1 si Atlantis ( Universe mi se pare un rateu ), si totusi nici macar Lantienii - a mai a naibii civilizatie din istoria universului cunoscut, n-au reusit sa inventeze energie moca.
Sigur, aveau modulele alea zero point, numai ca pana si alea se consumau pana la urma. 

Sa revenim totusi cu picioarele pe pamant, zic :rade:

LE: Validae stiu ca sunt offtopic si prezint scuze pentru asta, insa zau ca nu poti fi serios cand vezi asemenea discutii :)

Link spre comentariu
Acum 2 ore, flomar60 a spus:

Asta e o interpretare personala a fizicii?.... Gata, nu mai intervin pentru că nu știu dacă să râd sau să plâng.... mă rezum la citit acest curs de fizica "neconvențională".... :rade:

Eu undeva am afirmat ca "...electroni sau scantei de electroni.... " si am primit replica de mai sus.

Vad ca mai este cate unul care se crede electrician si nu stie ca scanteia este formata din electroni. Si fulgerul la fel.  Electronii se pot respinge dar se pot si unii. Depinde de la caz la caz, static se resping. Dar in miscare pe aceeasi directie se atrag si se unesc. Este si o lege a atractiei conductorilor parcursi de curenti in acelasi sens.

http://www.physics.pub.ro/Cursuri/Irina_Paun_-_Fizica_2/CURS_05.pdf

Descarcarile electrice pot sa aiba loc si in vid. Pe planeta Saturn fulgerele ating lungimi enorme, de mii de km.

Acesta este rezultatul "invatamantului modern" si lipsei de gandire.

Editat de mafalda
Link spre comentariu

Auzi, da de ce nu vii mataluta cu un proiect complet cat mai bine documentat si prezentat, undeva pe o sectiune tehnica in care sa dovedesti factual si teoretic ca este ceva functional si explicabil?

Sau na, nu vrei aici, fa de-un patent, acolo vei fi protejat, vei avea drepturi de autor asigurate.

Ai asa ceva?

Pai n-ai cum sa ai, ca cea mai mare problema a tuturor celor care emit astfel de teorii aberationiste legate de energie moca, este imposibilitatea demonstrarii practice a porcariilor debitate, unii stiu asta si o baga pe aia cu conspiratia marilor companii energetice, altii nu realizeaza si se afunda tot mai mult in negura ignorantei :)

Tu din care categorie faci parte?

Link spre comentariu

Apropos ...exista o firma in Croatia parca , daca nu ma insel , care vinde dispozitive ZPE la cheie , gata facute  .Costa cam 5500 dolari sau euro / bucata ...si are 5 ani garantie , cu conditia sa nu se umble deloc in interior . Nu se baga in priza delok , nu se alimenteaza cu absolut nimic si se garanteaza un curent zdravan de iesire  , care se poate trage din El pe parcursul celor 5 ani...O sa iau legatura cu amicul si o sa va postez numele firmei ...Asta este pt amatorii care au bani de cheltuiala si care vor sa aiba Energie de acest fel , Fara sa depinda de prize ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
2 minutes ago, misuraelectronic said:

Apropos ...exista o firma in Croatia parca , daca nu ma insel , care vinde dispozitive ZPE la cheie , gata facute

Exista si muuuuuuuulti galbejiti care vand veritabile "minuni" de le bagi in priza si gata, economisesti diiiiitamai cantitatea de energie la factura. Toate au un nenorocit de X2 inauntru care face fix nimic, plus alte optionale la fel de inutile ( LCD, leduri, etc ).

4 minutes ago, misuraelectronic said:

cu conditia sa nu se umble deloc in interior

Normal ca se da conditia aia, pai cum altfel se poate ascunde escrocheria?

Da-i naibii de fraieri si naivi, ce, banii lor nu merg sau cum?:rade:

Link spre comentariu
22 minutes ago, mafalda said:

Descarcarile electrice pot sa aiba loc si in vid. Pe planeta Saturn fulgerele ating lungimi enorme, de mii de km.

Nu vad corelatia, Saturn este un gigant gazos, adica are atmosfera, care nu e vid...

4 minutes ago, maxente said:

merg mână-n mână ?

Pai doar asa merg bre :)

Link spre comentariu
1 oră în urmă, misuraelectronic a spus:

Referitor la cunostintele de fizica elementare ...ma doare la basca de parerea domnilor Ratza si Marele Savant , cita vreme am intrat la liceu treapta intii , profil electronica sef de promotie pe liceu , am fost sef de promotie pe liceu la treapta a doua si am terminat Bac-ul tot sef de promotie pe tot liceul   cu nota 10 la mate , nota 10 la fizica si nota 10 la proiect ....asa ca aveti perfecta dreptate , stimati tovarasi...cunostintele mele chiar sint zero barat in domeniul electronicii ...aaaa...si apoi , la Facultatea de Electronica si tc din Bucuresti , tot din spoiala de necunostinte  de mai sus am intrat la zi ,  in timpul stagiului militar obligatoriu , cu media 8,38 + bursa , evident ...

Acuma, daca ne amintim ca un general al armatei romane a vazut alienii din area 51 si mai ales a inventat dispozitivul care te apara de blesteme si deochi, nu ne mai mira nimic.

Se pare ca aroganta pe care o afisati adesea in raspunsurile pe care le dati unor colegi, nu este cel mai mare pacat al dv.!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări