misuraelectronic Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 (editat) Exista Energie libera ...este un lucru demonstrat de insusi Nikola Tesla , de aproximativ 100 ani . Totul se bazeaza pe dispozitive ZPE , adica zero point energy , nicidecum pe prostii de genul tuburi Crt vidate cu un vid inaintat . Concret , eu am vazut cu ochii mei o filmare reala a unui fost coleg de facultate , care a facut o bobina Tesla Plata si a obtinut cu ea urmatorul rezultat...a bagat intr-un montaj 960w si a scos 4400w . Randamentul este supra-unitar , evident . Este la mintea cocosului ca interesele financiare primeaza ...astfel incit este un praf de 2 degete peste dosarele cu astfel de proiecte , care zac incuiate prin cine stie ce sertare intunecoase ... Editat Septembrie 25, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
d2134 Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 3 ore, mafalda a spus: Va recomand o carte aparuta in romaneste: "Stiinta secreta" autor Lucian Cozma. O puteti downloada si de pe internet. Autorul se invarte prin cercurile tehnico-stiintifice militare. Am descarcat-o si am citit-o. Recomand! Foarte amuzanta! Nu stiu pe unde se invirte respectivul da' le scoate... ceva lucru' mare! Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Cine e Lucian Cozma? Link spre comentariu
okean Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Vezi - aici - Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Cartea aia demonstreaza ca mai toata tehnologia aeronautica si aerospatiala internationala se bazeaza pe ingeniozitatea romanilor. Motiv de mandrie romaneasca, zic eu, care insa paleste in fata incapabilitatii poporului roman sa construiasca o autostrada mai lunga de 100-200km, lucru la care alte natii fara aspiratii aeronautice si aerospatiale au dovedit deja ce pot. Link spre comentariu
mafalda Postat Septembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2021 (editat) Acum 2 ore, misuraelectronic a spus: Exista Energie libera ...este un lucru demonstrat de insusi Nikola Tesla , de aproximativ 100 ani . Totul se bazeaza pe dispozitive ZPE , adica zero point energy , nicidecum pe prostii de genul tuburi Crt vidate cu un vid inaintat . Totul din Univers se poate explica pe baza ZPE. Sunt cele mai mici cuante de energie materiala si poarta diferite denumiri. Inclusiv acei parametrii ai spatiului etheric cunoscuti ca permeabilitatea magnetica miu si permitivitatea electrica epsilon. Mai sunt cunoscuti ca neutrini magnetici miu si neutrini electrici epsilon. Cel mai eficient randament se obtine in vid, gazele, lichidele si solidele estompeaza fenomenul.. Nu o sa poata nimeni explica nici macar bobina transformator de FIT si Inalta frecventa a lui Tesla cum functioneaza supra-unitar. Nu exista explicatii oficiale si totusi functioneaza. Dar trafo Tesla nu este o forma practica pentru noi. Exista cum v-am spus si multe alte metode practice de obtinere a curentului continuu sau alternativ sau a caldurii in mod gratuit. Cine se pune deacum incolo pe gandit, poate va avea o sansa. Aceste idei nu se pot fura si nu circula pe internet. Din fericire. Recomand sa nu va mai enervati si sa va consolati cu soarta, atata cat noroc v-a dat Dumnezeu. Stiinta si tainele Domnului nu este pt toata lumea. Doar pt poporul ales. Tu romanule dormi linistit, savantii lumii gandesc si se chinuie si pt tine. Editat Septembrie 25, 2021 de mafalda Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 26 minutes ago, mafalda said: Recomand sa nu va mai enervati si sa va consolati cu consoarta, atata cat noroc v-a dat Dumnezeu. Pe asta am constatat-o singur-singurel. 26 minutes ago, mafalda said: Stiinta si tainele Domnului nu este pt toata lumea. Doar pt poporul ales. Cand faci o insiruire de cuvinte se trece la plural, asa ca verbul "este" trebuie acordat cu subiectul "Stiinta si tainele Domnului". Zic ca e bine sa stapanim bazele, apoi sa trecem la chestii mai complicate. Legat de poporul ales, care e ala? Ca evreii nu sunt printre cei care zboara sau inventeaza. 26 minutes ago, mafalda said: Tu romanule dormi linistit, savantii lumii gandesc si se chinuie si pt tine. "Plouă, plouă, Plouă cât poate să plouă. Cu ploaia ce cade, m-apasă Durerea cea veche, cea nouă... Afară e trist ca şi-n casă"... Macedonski. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Energia ne înconjoară, este sub diverse forme.Chestia e că nu o poţi capta degeaba. Şi lumina Soarelui e gratuită, dar fotovoltaicele costă ceva.Şi vântul bate gratis, dar turbinele costă binişor. Nu o să mă convingă savanţii de YouTube că poţi genera ceva utilizabil practic cu costuri reduse din energia liberă.Haide să lăsăm poporul ales să se ducă la izvoarele energiei libere şi noi să mai învăţăm să ne sortăm gunoiul menajer, să ne spălăm pe mîini după ce folosim toaleta, etc.La astea suntem foarte deficitari, că la idei trăsnite nu ne întrece nici dracu... Acum 23 ore, misuraelectronic a spus: Concret , eu am vazut cu ochii mei o filmare reala a unui fost coleg de facultate , care a facut o bobina Tesla Plata si a obtinut cu ea urmatorul rezultat...a bagat intr-un montaj 960w si a scos 4400w . Randamentul este supra-unitar , evident . Este la mintea cocosului ca interesele financiare primeaza ...astfel incit este un praf de 2 degete peste dosarele cu astfel de proiecte , care zac incuiate prin cine stie ce sertare intunecoase ... Şi fostul coleg ce a ajuns acum ? Sau altfel spus, pe unde mai dă cu sapa ? S-a pricopsit cu randamentul ăla supraunitar ? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Măsoară wați cu creionul de tensiune, probabil. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 (editat) Nicidecum , stimati tovarasi...nu este genul de om care sa fie avid dupa bani .Este angajat ca si inginer electronist la o intreprindere de stat .Este un tip competent in domeniul electronicii si este respectat de colegi si de sefii lui . Proiectul acesta este util iarna ,cind te poti incalzi bine de tot in locuinta , la pret redus , fara ca sa furi curent de la furnizor ...deci , absolut legal . Vara , nu prea ii vad utilitatea ...Anyways...un coleg de servici , fara centrala termica acasa , s-a oferit sa-i fie cobai la acest experiment , pe timpul iernii trecute ...rezultatul ?Omul foarte multumit , caldura in casa iarna si facturi diminuate simtitor la furnizorul lui de Energie . Avind in vedere cele scrise mai sus , va las sa rideti in continuare ... Editat Septembrie 26, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 1 oră, misuraelectronic a spus: nu este genul de om care sa fie avid dupa bani Nici colegul de serviciu? Bai nene in ce lume minunata trăim, aveam o părere mult mai proasta despre oameni. Daca nu e avid după bani nu poate posta filmarea respectiva sub anonimat? Eventuale si proiectul pentru ca nu are nimic de pierdut (de ex bani), știința nu are cum sa o fure cineva si sa o tina doar pentru el. Declar public ca cel puțin jumătate din tot ce câștig de pe urma unei asemenea "minunații" o donez copiilor fără posibilități materiale. După ce devin un magnat al energiei ofer anul sute de MWh pentru familiile nevoiașe, o sa salvez marea bariera de corali, pădurea amazoniana si poate construiesc autostrada Moldovei. [salvați mesajul asta sa-mi aduceți aminte] Link spre comentariu
mafalda Postat Septembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2021 (editat) Nu voi aduce argument - explicatii cum se produce ZPE, dar electronul este o astfel de sursa gratuita. Chiar si un singur electron, pus cum trebuie la lucru, poate produce in anumite conditii un ditamai fulger. (De unde a avut fulgerul atata energie ? vorba lui Ion Cristoiu). Incurajez pe aceasta cale pe unii "electronisti" sa gandeasca mai profund tainele electronului. Un electron nu este in nici un caz o mica sfera dintrun material ciudat neidentificat, asa cum este prezentat prin carti. Un electron face camp electric si magnetic gratuit si exercita forte electrice si mecanice asupra altor corpuri. La randul lui este afectat de fortele exercitate de alte sarcini. Cum se face asta, ce sunt acele forte, asta-i intrebarea la care ar trebui sa ii gasim raspunsuri potrivite, care nu exista in nici o carte. Electronistii, chiar si cei ce au studiat tuburile electronice, sunt foarte superficiali la aceste cercetari profunde din lumea electronilor. Era o carte interesanta, "Lumea electronilor", autor prof. I G Popescu. Doar in editia din 1943 este prezentat un experiment deosebit, care ar trebui sa ne puna pe ganduri. https://www.printrecarti.ro/113217-ioan-g-popescu-lumea-electronilor-1943.html Si de la altii mult mai destepti decat noi: https://fr.wikipedia.org/wiki/Énergie_du_vide cautati si pe google, punand: le vid plein d'énergie science Editat Septembrie 26, 2021 de mafalda Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 19 minute, Stefan a spus: După ce devin un magnat al energiei ofer anul sute de MWh pentru familiile nevoiașe, o sa salvez marea bariera de corali, pădurea amazoniana si poate construiesc autostrada Moldovei. [salvați mesajul asta sa-mi aduceți aminte] Ai uitat de balene...daca tot esti pus pe treaba, merita si ele trecute pe lista. Si sa nu uitam elforum...poate o sponzorizare mica nu ar strica. Ma intreb actualii oameni de stiinta cu ce naiba pierd vremea, ca se ocupa de orice, numai de asemenea subiecte, nu. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 De ce insisti matale asa de mult sa ne treci strada daca vezi ca suntem incapatanati si nu vrem sa trecem strada? Mergi pe la alte tarabe, poate ai sa ai spor! P.S. Cu cat ai sa insisti mai mult .... cu atat incapatanarea noastra va creste. Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 52 minute, doru3160 a spus: Ai uitat de balene...daca tot esti pus pe treaba, merita si ele trecute pe lista. Si sa nu uitam elforum...poate o sponzorizare mica nu ar strica. Ma intreb actualii oameni de stiinta cu ce naiba pierd vremea, ca se ocupa de orice, numai de asemenea subiecte, nu. Erau pe lista si balenele dar am zis sa mai las si pentru cei de la Avazz, Greta Thunberg si alții. Elforum nu primește nimic, poate către admin o sa fac o donație consistenta pentru ca ne-a suportat atâția ani. Am citit eu ca aia de au publicat astfel de invenții au dispărut, proiectele stau "sub cheie", nu au fost distruse, dar inventatorii au dispărut sau au murit in accidente misterioase fără ca nimeni sa descopere adevărul. Link spre comentariu
Postări Recomandate