Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa vid pentru tuburi, generarea energiei ,,din vid,, sau de ce nu are ursul coadă...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Interesant este ca desi intrebarea avea si varianta "nu stiu", romanul se fereste sa raspunda cu "nu stit". EL stie tot.
Asta se vede si in motivele pe care le gaseste cam 70% din populatie pentru a nu merge la vaccinare.
Habar nu au ce-i dinozaurul dar sigur stiu ce-i ARNm-ul !

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, maresaldeflota a spus:

cauza e Libertatea!  Oameni nu roboți (animale)!

Ce ne facem ca majoritatea dintre cei 70% care nu vor sa se vaccineze nici nu stiu sa conjuge verbul "libertate" :)
Eu pot sa pun pariu ca la intrebarea "stiti sa conjugati verbul 'libertate' " , majoritatea
dintre antivaxxeri vor raspunde cu 'Evident!" . Cei ramasi, cu "Da".

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, maresaldeflota a spus:

Asta e problema. "Binele

Oricum ai lua-o binele nu inseamna 500 de morti pe zi! Ca unii cred ca "binele" e sa-ti imbolnavesti familia sau pe altii, e alta problema si are atingere la penal. Ca si-au dat seama de asta, in al doispelea ceas, e cam ...târziu.

Daca acum 80 de ani aveam internet si retele de socializare, acum vedeam pe strada schiloditi din cauza poliomelitei si ar fi murit copii in chinuri groaznice.

Cum drac poti spune in gura mare,  ca pH fructului avocado e.. 26,5????:nebunrau:

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Liviu.Mihaiu a spus:

verbul 'libertate' " ,

Libertate nu are verb.

A fi liber e o constructie nominala (verb copulativ si nume predicativ)

Daca insisti foarte tare pt un verb legat substantivul libertate poti folosi verbul a libera sau a elibera (depinde de constructia unde il folosesti), verb format prin derivare de la substativul libertate.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, icar a spus:

Oricum ai lua-o binele nu inseamna 500 de morti pe zi!

S-a deschis vreo ancheta pentru a se vedea cum de avem in jur de 400-500 de decese pe zi? 

Nimeni nu vorbeste de pregatirea medicilor din Romania si mai ales de cum isi exercita datoria. Cum se face ca medicii de familie dau tratamente diferite si doze diferite. Pacientii de la medicul X primesc o schema de tratament cu anumite doze (doze care nu sunt adaptate daca pacientul are 70kg sau 130kg) iar cei de la medicul Y sprimesc o alta schema de tratament cu alte doze. Nu trebuie sa existe o schema pe care sa o aplice si sa o adapteze toti medicii de familie???

Cum se poate intampla ca spitalul de boli infectioase sa ajunga sa nu mai aiba oxigen medical decat pentru cateva ore?

Anunț îngrijorător de la un mare spital din Iaşi: mai are oxigen medicinal pentru câteva ore. ”Vom fi nevoiţi să folosim oxigen tehnic”

Daca mai multe spitale din tara ajungeau in aceeasi situatie as fi zis ca este o problema, dar cat timp doar un spital ajunge in aceasta situatie pot spune ca miroase a incompetenta? 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări