Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa vid pentru tuburi, generarea energiei ,,din vid,, sau de ce nu are ursul coadă...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 12 minute, mafalda a spus:

V-ati pus vreodata intrebarea, de unde vine (daca vine) toata energia Universului si unde se duce (daca se duce) ?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu m-am intrebat niciodata asa ceva.
Ai o explicatie ?

Link spre comentariu

Ma întreb, asemenea subiecte sunt tolerate pt cantitatea imensa de informație, sau sunt privite pasiv, de forma, cum nu ajuta, asa nu strica. Când pretind ca fac din căcat bici, fără sa aduc dovezi, parca e firesc sa nu ma creadă prea mulți. Pe asta care pretinde ca face energie din căcat, de ce l-am crede? 

Link spre comentariu

@mafalda de vorbe goale și lipsite de sens suntem sătui, pentru asta avem clasa politică. Vrem fapte, lucruri concrete și demonstrabile practic, nu pseudo-știință și link-uri de la Google.

Tot amalgamul de "informații" prezentate aici sunt frânturi din diferite documentare de pe Discovery și de pe situri dubioase, nimic din propria materie cenușie.

Oculta mondială cică baga sub preș orice încercare de "free energy" și de brevete?

De cel puțin un an știe eu acest anunț:

https://www.olx.ro/d/oferta/generator-curent-electric-free-energy-ecologic-magnetic-motor-IDfl3pz.html

Omul are brevet pe respectiva baterie și ceva premiu în SUA, totuși de când îl urmăresc eu nu a reușit să găsească un investitor să facă un "ceva" de cel puțin 1kW. Se pare că toți investitorii fac parte din ocultă.

Link spre comentariu
3 hours ago, mafalda said:

Unul dintre dispozitive, care este destinat doar incalzirii, consta dintrun tub de cupru si celalalt de sticla ce sunt bine si etans imbinate si care contin in interior doar un filament de bec. Acest filament trebuie facut luminos cu o energie mica din exterior.

Pai e free energy sau tot trebuie sa bag in priza, adica sa platesc?

Acuma, de unde stiu dupa filament ca se produc 1000W? Eu credeam ca dispozitivul are priza lui si conectez aparatul de sudura la el.

Exista si varianta cu priza, sau numai incalzirea?

Secretul consta doar in "atmosfera interna" sau "spatiu", unde se vor gasi anumite cuante invizibile, ce multiplica energia pe baza etherului. Adica organizeaza cuantele de ether intrun mod potrivit.

Invizibil, mod potrivit, cuante de eter... Orice dispozitiv care functioneaza cu explicatii mistice se incadreaza la capitolul escrocherie curata. Fara suparare, si nu e ca nu inteleg colegii de forum, dar multi sunt (ca sa nu ma includ, sa par arogant) dintre cei care nu casca gura la clipuri Youtube si carti de senzatie (ca cele indicate mai jos).

Deci nu este din nimic. Cam la fel se produce in atmosfera si fulgerul la scara mult mai mare.  Cunoaste cineva cum se produc fulgerele ? 

Eu zic ca nu, asta ca sa ai si dta o satisfactie. Insa sunt convins ca dta nu ai nici o idee in multe domenii.

Dar cu fulgerul te ajut eu:

Thundercloud-charges20150923-19029-r05zz

Constructia dispozitivelor va fi accesibila oricui, dar nu si cunostintele necesare activarii acestuia. Activarea se va face lunar de catre un imputernicit, dar numai dupa efectuarea platii.  Asa e cinstit, nimic nu e gratis, dar va fi la un pret mai mic.

Parca era free energy, pai dupa ce ca platesc pentru aia 10W la distribuitor, mai trebuie sa dau si la guru? Ca, deh, nimic nu e gratis. Cum se face activarea de la distanta? Vrea guru o legatura internet, un telefon dedicat, vine la casa omului si se inchide singur in camera cu dispozitivul, trimite anumite cuante de eter prin sinergie?

Viitorul omenirii, atata cata va mai ramane dar de calitate, va fi controlat de savanti, militari si anumiti politicieni (ultimii pe lista, cu voia Dv., folositi ca executori).

Macar pe astia ii poti trage la raspundere, dar pe guru escroc de-l prinzi, rar mai recuperezi ceva.

Doamne, fereste-ne de dictatura energiei libere sub obladuirea semi-doctilor Youtube!

Jenibile cartile...

Energia punctului zero... fara cuvinte 150nW creati din rahat cu perje. Alt personaj care se vrea mai important decat este, nu realizeaza ca daca el nu are bani decat sa genereze 150nW... care e costul sa generezi 1MW. Asta, ca sa vedeti ce exemple ne sunt date ca sa se justifice teoria conspiratiei cu energia la liber. QED.

"Claus Wilhelm Turtur (n. 26 martie 1961 în Bonn) este fizician german, profesor la Universitatea Tehnică din Wolfenbuettel, autor de carte şi inventator ce militează pentru utilizarea energiei libere şi nelimitate, denumită şi „energia punctului zero”. El este cel mai mare expert în domeniul energiei spaţiale. Turtur a reuşit să dovedească, atât pe cale teoretică cât şi prin metode experimentale, că energia spaţială, denumită şi „energia punctului zero”, există şi poate fi utilizată.

Pe pagina sa de internet Turtur prezintă lucrarea sa cu titlul „Transformarea energiei cuanto-electrodinamice a oscilaţiilor punctului zero”(în germană: „Wandlung der Energie quantenelektrodynamischer Nullpunktsoszillationen”). Conform tezei lui Turtur oscilaţiile punctului zero conţin o cantitate enormă de energie care se poate folosi în interesul umanităţii.

Turtur a reuşit să genereze curent electric cu puterea de 150 NanoWatt cu ajutorul căruia se poate propulsa un rotor plutitor. El spune că:

„Mindestens 98% der (für den Rotorantrieb genutzten) Leistung kommt aus der Nullpunktsenergie des Quantenvakuums, höchstens 2% könnten vielleicht aus elektrischer Leistung kommen.”

Traducere:

„Cel puţin 98% din energie(folosită pentru propulsarea rotorului) îşi are originea în energia punctului zero al vacuumului cuantic, cel mult 2% poate fi o energie electrică.”

Pentru implementarea acestei descoperiri la scală industrială el are nevoie de timp şi bani. Cu toate dovezile de necontestat, ce arată că această energie există şi poate fi folosită, elita politicienilor şi cea a oamenilor de ştiinţă încă nu doreşte să sprijine această descoperire revoluţionară."

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Stefan a spus:

@mafalda ..........................

De cel puțin un an știe eu acest anunț:

https://www.olx.ro/d/oferta/generator-curent-electric-free-energy-ecologic-magnetic-motor-IDfl3pz.html

Omul are brevet pe respectiva baterie și ceva premiu în SUA, totuși de când îl urmăresc eu nu a reușit să găsească un investitor să facă un "ceva" de cel puțin 1kW. Se pare că toți investitorii fac parte din ocultă.

Se pare ca functionarea acestui dispozitiv este destul de clara si bine explicata de inventator! Ce nu va este clar:

''Generatorul electric alimentat cu apă potabilă, este brevetat de mine și dublu medaliat cu aur în SUA. Constă în mai multe ARMONII (nu doar o rezonanță electromagnetică), între forme, structuri, dimensiuni, circuite electronice, frecvențe, forme de semnal și pila electrică. Astfel se potențează generarea de energie electrică ecologică, pe termen lung de ANI DE ZILE, după care se poate schimba un electrod și își reia funcționarea. Este o ENERGIE VERDE, REGENERABILĂ și un proces REVERSIBIL în sensul că scoate un reziduu mult mai valoros pe piață, decât materia primă. Ex: dacă folosim electrozi de fier, generează oxid de fier care este pe piață de 5 ori mai scump decât fierul + energia gratis.''

P.S. din graba am citit initial ''armonici'' in loc de ''armonii'', orice or fi acelea!

Link spre comentariu

Am discutat cu furnizorul meu de cuie, suruburi si alte elemente de fixare. A zis ca daca-i adevarata treaba cu pretul oxidului de fier, atunci prefera sa-si lase marfa sa rugineasca decât s-o vânda. În felul asta, dupa legea cererii si-a ofertei, o sa creasca si pretul la fier neruginit si în consecinta si pretul ruginei. O sa se declanseze o spirala a preturilor din care o sa iesim putred de bogati. Daca nu cumva vom fi putrezi înainte sa rugineasca fiarele suficient ca sa le creasca pretul.

Acum 14 ore, mafalda a spus:

V-ati pus vreodata intrebarea, de unde vine (daca vine) toata energia Universului si unde se duce (daca se duce) ?

Eu ma întreb, oare câta energie se risipeste pentru a mentine în retea (internet) aiurelile scornite de unii. Daca s-ar elimina acesti consumatori de energie plus mineritul virtual, banui ca am avea destula energie de dat gratis, adica free.

Acum 11 ore, Mircea a spus:

Eu credeam ca dispozitivul are priza lui si conectez aparatul de sudura la el.

Orice consumator extern pertuba armoniile si provoaca oprirea în trecut a procesului de extragere a energiei zeroului cuantic. Acest "quenching" are repercursiuni asupra prezentului, de unde se absoarbe energie pentru a restabili echilibrul cuantic al aeterului cosmic.

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Marele Savant a spus:

Se pare ca functionarea acestui dispozitiv este destul de clara si bine explicata de inventator! Ce nu va este clar:

''Generatorul electric alimentat cu apă potabilă, este brevetat de mine și dublu medaliat cu aur în SUA. Constă în mai multe ARMONII (nu doar o rezonanță electromagnetică), între forme, structuri, dimensiuni, circuite electronice, frecvențe, forme de semnal și pila electrică. Astfel se potențează generarea de energie electrică ecologică, pe termen lung de ANI DE ZILE, după care se poate schimba un electrod și își reia funcționarea. Este o ENERGIE VERDE, REGENERABILĂ și un proces REVERSIBIL în sensul că scoate un reziduu mult mai valoros pe piață, decât materia primă. Ex: dacă folosim electrozi de fier, generează oxid de fier care este pe piață de 5 ori mai scump decât fierul + energia gratis.''

P.S. din graba am citit initial ''armonici'' in loc de ''armonii'', orice or fi acelea!

E bine explicat aaa? :rade: Dacă ii adaugă si câteva picături de feng-shui cred ca iese o rachetă mai tare ca EcoRocket-a celor de la ARCA.

Nu e o escrocherie, ce dorea sa arat e ca autorul invenției, cam mult spus invenție, nu a fost "pitit de oculta mondiala". In plus pila respectiva nu are nimic free, apa si materialele respective costa.

. Mereu când cineva descoperă "free energy" pățește ceva inexplicabil si se alege praful de tot.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Mircea a spus:

Inteleg ca unii domni "electronisti" nu doresc sa beneficieze de un pret mai scazut la energie. Le voi respecta dorinta.

Cand va veni vremea sa regretatii trecutul si prezentul acesta, aduceti-va aminte ca ati avut sansa sa traiti mai bine si mai civilizat, daca veti mai apuca acele zile.

Lumea progreseaza stiintific si tehnologic, dar acum este cenzura si in acest domeniu.

Electronica si fizica inseamna mult mai mult decat gasiti prin carti.

Vad un avertisment, cum ca ce am postat a fost resetat. Va multumesc si chiar va rog sa stergeti totul despre acest subiect. Poate in curand voi posta aici ceva aspecte din laboratorul meu de electronica ultra-dotat si cu marea mea biblioteca de mii de carti aflata la Magurele langa Facultatea de Fizica.  Cat despre expozitia de aparatura electronica de masura si control, in curand. 

Link spre comentariu

Nu v-a şters nimeni nimic, deşi astfel de aberaţii cred că ar trebui eliminate de pe orice server, se consumă inutil energie şi se induc în eroare oameni cu carte puţină, încurajând astfel escrocii...

Când scrieţi ceva şi vreţi să editaţi după o perioadă ceva mai lungă (nu ştiu exact cât) editorul de text avertizează ceva de genul : ,,conţinutul editorului a fost resetat,,.Asta aţi citit atunci, nu altceva.....

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări