Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa vid pentru tuburi, generarea energiei ,,din vid,, sau de ce nu are ursul coadă...

Postări Recomandate

Dle Misura, de cascadorii rasului, nu alta..,

Ce zic unii care au interactionat cu Innova:

"InnovaTehno.eu Free Energy Device - a big Fake or the real thing ?

I asked them how they could deliver these units at these prices, cause already a good sine inverter at 7.5 KWatts costs alone
around 5000 US$ or more....

Then they told me, that they are just using a generator, that is modified in a special way which has no back drag, so it violates Lenz
law.. This is where the power is coming from...

Also they said, they are using "used parts" which they still have a lot from the 1980s, so they refurbish these parts and
use them, so the price is cheaper...also with the cheaper work forces in Croatia..

He told me it were about 9 to 10 people in the company and they probably did build a beta series of units first and wanted
to sell them now...so it is clear, that the first production run would probably only be a few units..."

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 330
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 20 ore, Ovidanie a spus:

Aveam un vecin care tinea pe corpurile suspendate din bucatarie vreo 5 piramide din carton, foarte precis orientate, sustinea ca anihileaza mirosurile din bucatarie,

Am discutat aseara problema asta cu sotia. Zicea ca n-o sa mai miroasa în veci a mâncare în casa daca-i pun piramide si alte bazaconii în bucatarie. Ca ea atunci nu mai da p-acolo.

Link spre comentariu

Din ce am citit, eu am inteles ca Tesla nu a afirmat ca a facut un perpetuum mobile. El a explicat ca extrage energia din atmosfera. Cica dezechilibreaza un sistem, la care actiunea nu mai este egala cu reactiunea (???)

Probabil ca acum 100-200 ani panourile solare sau fotovoltaice si pompa de caldura, ar fi fost considerate perpetuum mobile.

Link spre comentariu

Free energy inseamna ca noi captam gratuit energia facuta si oferita de cineva, care nu ne cere bani. Cine ne ofera gratis aceasta energie si cum o captam, aceasta-i intrebarea la care doar putini pot raspunde.

Eu pot oferi o demonstratie practica cu un model ce consuma 10 W si scoate peste 1000 W  doar unor persoane interesate si agreate, care au manifestat respect fata de acest domeniu.   Dorinta mea ar fi ca dupa demonstratie si convingere, sa fie multiplicate aceste dispozitive in mii si mii de exemplare si sa le raspandeasca.  Sa nu mai poata sa fie negate si blocate, sa fie cat mai multi in tema si sa le produca cat mai multi. Astfel obligam producatorii si furnizorii de energie din intreaga lume sa scada foarte mult pretul. Bineinteles ca treptat va dispare mai intai consumul de gaz metan si petrol si implicit poluarea, dar personalul implicat in acele activitati va trebui sa se recalifice.

Repet, dispozitivul este unul electronic extrem de simplu si ieftin si a fost descoperit de peste un secol. Foarte probabil chiar de Edison sau de unul din cei 100 ingineri cercetatori care lucrau in anonimat pt el.  S-a hotarat de anumite persoane sa nu fie facut public.

Intregul Univers, care e constituit exclusiv din cuante de energie, s-a auto-creat si auto-perfectionat numai din ether, termenul stiintific este sinergie.  Perpetuu se auto-creaza dar se si auto-distruge.  Sunt miliarde si miliarde de galaxii, unele deabea acuma se creaza din ether, altele sunt in distrugere totala, fara a mai ramane nimic din ele, se transforma iar in ether.

Unii credinciosi ma vor contrazice, argumentand cu dogmele religioase privind crearea Universului si a tot ce exista de catre un Dumnezeu.  Ii respect si nu voi intra in polemica cu dumnealor, prefer sa le dau satisfactie si sa afirm ca eu am mintea ratacita..

Legile Universului nu pot sa fie date si impuse de unii savanti sau de unii politicieni (chiar daca constituie marea majoritate) si sa fie considerate tabu, deoarece doar atat ii duce mintea si mai ales interesul. Da, interesul, aici este explicatia.

Editat de mafalda
Link spre comentariu
1 hour ago, mafalda said:

Eu pot oferi o demonstratie practica cu un model ce consuma 10 W si scoate peste 1000 W  doar unor persoane interesate si agreate, care au manifestat respect fata de acest domeniu.   Dorinta mea ar fi ca dupa demonstratie si convingere, sa fie multiplicate aceste dispozitive in mii si mii de exemplare si sa le raspandeasca. 

Am buget (si investitori) pentru 1000 de bucati, indiferent de cost.

Daca nu se doreste publicitatea, o putem face pe sestache, astept mesaj privat, ofer discretie.

Sa nu mai poata sa fie negate si blocate, sa fie cat mai multi in tema si sa le produca cat mai multi. Astfel obligam producatorii si furnizorii de energie din intreaga lume sa scada foarte mult pretul.

I'm all in!!!

Bineinteles ca treptat va dispare mai intai consumul de gaz metan si petrol si implicit poluarea,

Asta e demn de respect, fara indoiala.

dar personalul implicat in acele activitati va trebui sa se recalifice.

Absolut, oricine accepta schimbarea ajunge departe.

Repet, dispozitivul este unul electronic extrem de simplu si ieftin si a fost descoperit de peste un secol.

Evident, ca daca era ceva complicat, sigur se gasea cineva sa ni-l bage pe gat la 5500 euro sau mai mult.

Foarte probabil chiar de Edison sau de unul din cei 100 ingineri cercetatori care lucrau in anonimat pt el.  S-a hotarat de anumite persoane sa nu fie facut public.

Secretele bine pastrate contin adevarul.

Unii credinciosi ma vor contrazice, argumentand cu dogmele religioase privind crearea Universului si a tot ce exista de catre un Dumnezeu.  Ii respect si nu voi intra in polemica cu dumnealor, prefer sa le dau satisfactie si sa afirm ca eu am mintea ratacita..

Dumnezeu e unul singur. Azi, uitandu-ma la un film, un personaj a zis ca fara Dumnezeu suntem singuri. Ii dau dreptate.

Legile Universului nu pot sa fie date si impuse de unii savanti sau de unii politicieni (chiar daca constituie marea majoritate) si sa fie considerate tabu, deoarece doar atat ii duce mintea si mai ales interesul. Da, interesul, aici este explicatia.

Legile Universului pot fi rescrise de oricine a baut cerneala si mancat Pelicanolul la scoala, daramite de aia care mancau creta sa faca febra si sa stea acasa.

NB: The figure stands expressionless, Impassive and alone, Unmoved by this victory, And the seeds of death he's sown.

Link spre comentariu

Va salut,

Acum 3 ore, mafalda a spus:

Eu pot oferi o demonstratie practica cu un model ce consuma 10 W si scoate peste 1000 W

Personal sunt super interesat de aceasta demonstratie, dar pentru a va scuti de efort, as intreba doar daca puteti desena o schita in care aratati in detaliu metoda de masura.

Acum 4 ore, mafalda a spus:

doar unor persoane interesate si agreate

Acum 4 ore, mafalda a spus:

Dorinta mea ar fi ca dupa demonstratie si convingere, sa fie multiplicate aceste dispozitive in mii si mii de exemplare si sa le raspandeasca

Aici chiar ca nu pricep. Pai daca doriti "sa fie multiplicate", de ce sa le aratati "doar unor persoane" ? Cei interesati vor construi si vor contribui la scaderea consumurilor, a costurilor si a poluarii, iar scepticii vor comenta de pe gard si vor baga manuta in buzunar. Cand o sa-i usture, or sa isi schimbe viziunea si or sa se alature constructorilor.

Dar pana atunci, puteti prezenta in avanpremiera metoda de masura? Eu am mai oferit o suma de bani pentru niscai rezultate "pe masuratelea", dar am cam ramas cu banii in mana.

Stima!

Link spre comentariu

Probabil consumă 10W reali şi produce 1000W chinezeşti (mulţi, dar mai mici) ca-n povestea cu ocaua lui Cuza Vodă...

Domnule @mafalda cu cât continuaţi să insistaţi în această gogomănie, fără să aduceţi vreo probă care să vă întărească spusele, mergeţi din penibil în mai penibil.Păcat, aveţi totuşi o vârstă.....iar pe tinerii care au ,,fentat,, şcoala îi mai putem înţelege (într-un fel).Sau poate că aţi fost unul dintre acei tineri...

Link spre comentariu
Acum 5 ore, mafalda a spus:

Free energy inseamna ca noi captam gratuit energia facuta si oferita de cineva, care nu ne cere bani. Cine ne ofera gratis aceasta energie si cum o captam, aceasta-i intrebarea la care doar putini pot raspunde.

Eu pot oferi o demonstratie practica cu un model ce consuma 10 W si scoate peste 1000 W  doar unor persoane interesate si agreate, care au manifestat respect fata de acest domeniu.

Amin. Parca am fi la o reuniune a sectei oarecare unde iluminatul îsi impresioneza enoriasii cu vorbe.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, mafalda a spus:

Eu pot oferi o demonstratie practica cu un model ce consuma 10 W si scoate peste 1000 W  doar unor persoane interesate si agreate, care au manifestat respect fata de acest domeniu.

si tot am zis sa nu intru pe sectiune asta...dar eram curios si cum aveam putin timp liber am zis sa intru, mai bine nu intram...

Link spre comentariu

Unul dintre dispozitive, care este destinat doar incalzirii, consta dintrun tub de cupru si celalalt de sticla ce sunt bine si etans imbinate si care contin in interior doar un filament de bec. Acest filament trebuie facut luminos cu o energie mica din exterior. Secretul consta doar in "atmosfera interna" sau "spatiu", unde se vor gasi anumite cuante invizibile, ce multiplica energia pe baza etherului. Adica organizeaza cuantele de ether intrun mod potrivit. Deci nu este din nimic. Cam la fel se produce in atmosfera si fulgerul la scara mult mai mare.  Cunoaste cineva cum se produc fulgerele ? 

Constructia dispozitivelor va fi accesibila oricui, dar nu si cunostintele necesare activarii acestuia. Activarea se va face lunar de catre un imputernicit, dar numai dupa efectuarea platii.  Asa e cinstit, nimic nu e gratis, dar va fi la un pret mai mic.

Reamintesc ca exista construite mai multe tipuri de dispozitive, unele ofera energie electrica de c.c. sau c.a. sau luminoasa. Aceste dispozitive pot sa fie inglobate in orice alt aparat casnic electric sau in automobil. (vezi si de "electric car 1931 Tesla). 

Viitorul omenirii, atata cata va mai ramane dar de calitate, va fi controlat de savanti, militari si anumiti politicieni (ultimii pe lista, cu voia Dv., folositi ca executori).

Ce spuneam despre romani, despre "Psihologia poporului roman" de C-tin Radulescu Motru (si altii) se adevereste. Cautati cartile si pe internet.

https://mihail-ispan.blogspot.com/p/8.html

https://www.emag.ro/grupul-bilderberg-elita-din-umbra-si-influenta-ei-asupra-politicii-mondiale-ian-n-richardson-lit978-606-686-796-2/pd/D2YVZBBBM/

https://books.google.ro/books?id=bxYnEAAAQBAJ&pg=PA484&lpg=PA484&dq=secret+cosmic+elita+mondiala&source=bl&ots=kIt6jL7BBi&sig=ACfU3U0slV82BVDkInLllPhlvJGKJtJOcg&hl=ro&sa=X&ved=2ahUKEwjT57Hcv67zAhXkh_0HHelvA2EQ6AF6BAgfEAM#v=onepage&q=secret cosmic elita mondiala&f=false

Este o minune cum noul sistem de educatie si invatamant initiat de Abramburica si perfectionat de toti politicienii nostri dupa 1989, a putut sa-si arate roadele asupra gandirii romanilor. Nu dau explicatii, unii le stiu.

Va mai recomand sa aruncati un ochi si pe aicea:

https://www.academia.edu/7543755/Catalin_Dan_Carnaru-Energia_Pentru_Toti_V1_06

https://dokumen.tips/documents/carnaru-catalin-dan-energia-pentru-toti-vol-1pdf.html

http://frumoasaverde.blogspot.com/2016/06/energia-pentru-toti-video-ro.html

https://reflex11.wordpress.com/2016/03/28/curentul-electric-2/

Editat de mafalda
Link spre comentariu
Acum 14 minute, mafalda a spus:

unde se vor gasi anumite cuante invizibile, 

E buna precizarea, ca sa nu le confundam cu cele vizibile

Acum 17 minute, mafalda a spus:

Activarea se va face lunar de catre un imputernicit, dar numai dupa efectuarea platii.  

Pana la urma tot la un excroc se ajunge. 

Link spre comentariu

E "free" dar o platesti. 

Introduci 10W si ies 1000W. Pe aia 10W ii platesti sau ii obtii gratis cu un dispozitiv care consuma 100mW dar produce 10W?

Si tot asa ajungi cu un panou fotovoltaic de 0.5V si 2mA (cel de minicalculator) sa generezi kilowatul, punand mai multe dispozitive de amplifica cu 100 in lanț. 

Si am incalecat pe o sa, si v-am mai escrocat o data asa... 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări