Dxxx Postat Octombrie 4, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2021 Va rog sa cititi prima postare din topic in intregime. Cred ca nu este o noutate situatia epidemiologica din Bucuresti (... ce oras frumos...), deci nu intentionez sa fac cozi pe la posta... "expediere (de cand cu Covidul) prin curier, cu plata prin banca in avans si plata transportului la destinatar. " Am repetat de mai multe ori, pentru mai multi colegi, aceasta conditie... PS - am actualizat prima postare, mentionand ce s-a vandut. Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 5, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Toate produsele disponibile sunt listate in prima postare din topic. Link spre comentariu
vera Postat Octombrie 5, 2021 Partajează Postat Octombrie 5, 2021 Dorec pozitiile 11+12+13. Detaliile le discutam pe mp. Multumesc Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Octombrie 7, 2021 Partajează Postat Octombrie 7, 2021 Am primit tableta. Totul bine, Mulțumeasc Link spre comentariu
xaxa Postat Octombrie 17, 2021 Partajează Postat Octombrie 17, 2021 buna ziua aveti MP Link spre comentariu
Postări Recomandate