Gilbert Sparios Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Are cineva idee ce IC este in imagine? Nu reușesc sub nici o forma sa găsesc informații despre... Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Din ce aparat provine? Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Septembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2021 un senzor industrial cu infraroșu Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Probabil un integrat ,,custom made,, doar pentru o aplicaţie dată.Curioasă şi sigla de pe el, am căutat-o vreo juma de oră şi n-am dat de aşa ceva.Doar Vishay mai are ceva asemănător (cu V), dar nu aşa. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 custom made doar scrisul de pe el sau e programabil cu soft scris o singura data in fabrica dupa cum vrea clientul. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Septembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Mai mult ca sigur e un uC...sau cel putin un circuit specializat. nu vroiam sa-l repar, doar sa-l studiez. Acum 13 ore, validae a spus: am căutat-o vreo juma de oră şi n-am dat de aşa ceva multumesc mult @validae Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Am sapat dupa logo si nu apare nici unul similar. Pare sa se vada un S sters dupa TH, insa chiar si asa THS3011 nu exista (e o referinta aici https://e2e.ti.com/support/amplifiers-group/amplifiers/f/amplifiers-forum/696671/ths3491-cmrr-vs-frequency-performance insa cred ca se referea la THS3001, care nu ar avea ce face in montajul tau). Revin cu alta intrebare: cum se numeste aparatul? Poate, cautand pe Google Images dupa numele aparatului sa fii incercat cineva sa depaneze - care l-a avut defect (e metoda mea de cautare cand nu gasesc foaie de catalog). Altfel, poate fi orice. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Septembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Un senzor industrial. LD86PCV3 Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Producatorul are o filiala la Sibiu. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Septembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 11 minute, franzm a spus: Producatorul are o filiala la Sibiu. Bine de stiut, dar ma indoiesc ca ar spune vreodata ce si cum e in senzorul ala lor... mai ales la cat de encapsulat era. Oricum, in mare mi-am dat seama ce si cum e pe acolo.. Senzorul ..pune o mare baza pe alinieria si focalizarea optica, mai mult decat electronica in sine care ...e doar un led si un fototranzistor...cativa tranzistori, o sursa lineara miniatura dar ceva automotive cred...si niste diode zener de 0.8V pe care n-am reusit sa inteleg ce si cum. Eram mai mult curios daca e un cip specializat dar pe care l-as putea cumpara, sa nu mai folosesc un uC... Apropo de subiect. Exista un cip care sa aiba pe iesire o frecventa fixa, cativa kherzi, 50%..dar in capsula smd cu 3 pini ? As vrea sa-i usurez munca la uC, sa stea concentrat pe receptie. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 (editat) Sa usurezi uC cu ce ? Generarea PWM se face de catre modulul ECCP care este un periferic total independent, odata setati registrii el isi vede de treaba lui fara ca CPU sa mai fie implicat in orice fel, pe scurt nu il usurezi cu absolut nimic daca nu folosesti modulul ECCP. Editat Septembrie 26, 2021 de Bandi Szasz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum