Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

as dori sa fac o SMPS

Postări Recomandate

Am 2 trafuri unu de 4,25 cm inaltime 3,5 latime si 1cm grosime si altul de 4,2 inatime si latime si 1,5 cm grosime. Aria sectiunii primului este de (4,25*1=4,25cm2) sau (3,5*1=3,5 cm2)? Iar al doilea este de (4,2*1,5)=6,3? Dati-mi putin formula inductantei si care este k(permeabilitatea magnetica) pentru ferita?? Ce fel de ETD-uri am la ele? Faceti un tabel sticky la ETD-uri in functie de aria sectiunii frecventa suportata putere etc. daca puteti Mai mentionez ca as dori sa scot in jur de 18-20 V 5-7A maxim dintr-unul din ei. sa-mi spuneti cum sa-l bobinez si o schema daca se poate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu mai pune in toate threadurile acele trafuriincearca un seach pe google dupa codul lor sau dupa sursa din care provin(ca sa aflii cat de cat parametrii)il bobinezi ca pe cele clasice,spira langa spira,intai primarul,apoi izolatie si la sfarsit secundarulscheme gasesti chiar in aceasta sectiune,da un search(desi trebuie cateva modificari,daca nu gasesti pt tensiunea/curentul care il vrei)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări