Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program proiectare pentru incepatori

paulb

Postări Recomandate

La easyeda mi-a plăcut ușurința cu care-ți creezi componentele.  Asta m-a atras din prima după ce am trecut în revistă mai toate softurile. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvonacfirst

9

• roadrunner

5

• Alic

5

• mars01

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 13 ore, Alic a spus:

Asta m-a atras din prima după ce am trecut în revistă mai toate softurile. 

ma gandesc ca esti tinar ca numai tinerii zic ca le-au incercat pe toate. (mai toate). Nimeni nu le-a incercat pe toate. 

Venind din negura timpurilor, pot sa spun cu mana pe inima ca si cel mai de rahat software de PCB-uri din ziua de azi face suficient pentru hobby, in rest sunt doar cerinte personale si subiectivism.

La cele profesionale se schimba treaba radical (pentru ca apare pretul)  dar si acolo diferentele sunt destul de mici la ce poti face si ce nu cu ele.

RR

Link spre comentariu

Si eu am incercat mai multe, dar stiam exact ce doresc, si nu a fost deloc usor ca sa gasesc ceva. Oricum chiar daca gasesti ceva acceptabil oricum vei avea de facut suficient efort pana ajungi la a-l folosi ca si cand ti se potriveste natural.

Acum pentru ca aveam lista cu cerintele mele, mie mi-a fost extrem de usor sa testez mai multe, deoarece majoritatea erau foarte usor si rapid de eliminat in caz ca nu bifau ce ma interesa pe mine.

Dar mi se pare ca discutam filozofie - nu este exact la fel cu orice soft pe care doresti sa-l utilizezi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări