iliev508 Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 va salut . daca are careva metoda de reparare la acest ecran si ma poate ajuta . se vede perfect 2,3minute apoi se vede imaginea albicioasa Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 vise ,doar vise Link spre comentariu
vizicon Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 10 ore, iliev508 a spus: va salut . daca are careva metoda de reparare la acest ecran si ma poate ajuta . se vede perfect 2,3minute apoi se vede imaginea albicioasa Din 2014 pana azi nu ai învățat ca sa primești informați , ce este necesar scris in topic . Din ce e postat de tine ,are dreptate IULIANTV-vise, doar vise. Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Bună ziua, verificați lipiturile pe T-Con în special la integrate, numai bine Cosmin. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 7 ore, vizicon a spus: Din 2014 pana azi nu ai învățat ca sa primești informați , ce este necesar scris in topic . Din ce e postat de tine ,are dreptate IULIANTV-vise, doar vise. nu am batut vre-un apropo,doar ce am zis adevarul,lta320ap ltf320.....ca multe displayuri samsung de 32" nu prea se pot repara Link spre comentariu
iliev508 Postat Septembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 16 ore, Cosmin Marian a spus: Bună ziua, verificați lipiturile pe T-Con în special la integrate, numai bine Cosmin. nu are t con separat am masurat si verificat tot ce este de verificat ,am gasit banda de la display dezlipita ,am incercat sa o fixez dar nu merge alt display Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 daca era banda dezlipita nu cred ca se inalbea,facea alte ciudatenii ideea e ca nu prea sant metode de depanare la aceste modele,or fi dar cu scule adevarate cu pierdere de timp si indemanare,de aceea nu apar si public Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum