Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

panasonic ,,led,, tv intoarcere imagine

iuliantv

Postări Recomandate

salutare

tv panasonic tx-l32b6es i.am schimbat displayul,tot cu un lg dar alt model si am imaginea intoarsa,cu susul in jos,in menu service nu am gasit nimic,dar se spune ca in optiunea SRV-TOOLS s.ar putea face asta conform altui manual service,dar nu am reusit sa.mi dau seama cum ,si cum sant ciufute panasonicurile cand e vorba de service menu ,o iei razna

a facut cineva,stie exact ce trebuie facut?editat vre-un bit,ceva

intre timp caut manualul service al tv-ului,poate ma lamuresc

va multumesc

https://www.manualslib.com/manual/762973/Panasonic-Tc-P42xt50.html?page=12

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

5

• GOLOGAN

2

• Costica Tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 48 minute, GOLOGAN a spus:

Vă salut !

De pe t-con nu merge întoarsă ?

nu merge l.am chinuit,cred ca ar trebui rescris epromul de pe t.con pentru intoarcere

6870c-0313b este cel prezent,si 6870c-0442b a fost iainte

i.am facut update de soft uk.irleand ce se pare ca foloseste un display cam de aceeasi genearie cu ce am montat eu,dar nimic

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 38 minute, GOLOGAN a spus:

Pentru 6870c-0442b am gasit .

Urmariti pinul pe t-conul  6870c-0313b

..jpg

pentru 0442b aveam si eu ,am urmarit dar fara rezultat,epromul nu am avut altul,dar momentan l.am bagat la racoare mi.a furat jumatate de zi fara rezultat,dar oricum multe sant ,,abureli,, am cautat pe mai multe forumuri,fara rezultat,si despre alte variante de lg postate cu mutarea de  rezistente nu dadea rezultate,si erau mai multi ce comentau,rezistenta de pe 0442b doar intorcea orizontala,si un ,,indian,, a facut strap pe rezistentele de pe wpi.in si wpi.out a indepartat rezistenta pentru a intoarce imaginea,l.am bagat la racoare si voi cauta sa montez ceva fara batai de cap,prin vre-o unul in care sa montez displayul lg din dotare,de fapt am ceva vestel.uri la care poti face mai tot

Multumesc de ajutor

Link spre comentariu
Acum 4 ore, iuliantv a spus:

nu merge l.am chinuit,cred ca ar trebui rescris epromul de pe t.con pentru intoarcere

6870c-0313b este cel prezent,si 6870c-0442b a fost iainte

i.am facut update de soft uk.irleand ce se pare ca foloseste un display cam de aceeasi genearie cu ce am montat eu,dar nimic

Din eepromul de pe t-con nu merge intoarsa imaginea, am incercat eu acum ceva vreme....daca ai un t-con 6870C-0313C probeaza ca nu ai ce pierde, eu parca asa tin minte ca am gasit in colectie un modul t-con identic dar avea ultima litera in loc de B era C (sau invers nu mai tin minte...) dupa ce am schimbat t-conul imaginea era ok, nu am mai stat sa vad ce diferente era intre cele doua variante de t-con, ca pierdusem deja mult timp cu experimentele......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

nu am,la asta am apelat prima oara dupa ce din service nu sa putut,am cautat si alte variante de t.con care s.ar putea potrivi,dar nu am gasit decat 3 identice,totusi am studiat ochiometric poze cu 6870c-0313c nu am vazut diferente,poate tot in eprom o fi diferenta,il fac donator de organe contra cost,daca nu gasesc ceva display in viitorul apropiat

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări