Simion Irinel Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 Va salut domnilor colegi,cine are in plus asa ceva de vanzare ca vreau sa-mi schimb HDD din pc,astept oferte,multumesc anticipat. Link spre comentariu
Craciun Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 (editat) Salut, Uite aici: https://www.diabloscomputer.ro/solid-state-drive-ssd-nou-120gb-sata-60gbs-valuetech-supersonic120 Eu am luat de la ei niste HDDuri IDE mai demult si merg impecabil si acum( de vreo 10 ani). BR/Daniel Editat Septembrie 23, 2021 de Craciun Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 La *ltex sunt la 103_105_107 lei, ssd 120gb chiar de marca. La 147 este de 240, es as lua asta mai mare, nu numai pt capacitate ci si pt viteza, mai mare avand 2 canale de date fata de 1 la 120. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Septembrie 23, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2021 Am dat comanda,va multumesc mult si multa sanatate va doresc,o zi excelenta in continuare va doresc,topicul se poate sterge,multumesc elforum pentru gazduirea anuntului. Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 La 23.09.2021 la 14:28, Усилитель a spus: La *ltex sunt la 103_105_107 lei, ssd 120gb chiar de marca. La 147 este de 240, es as lua asta mai mare, nu numai pt capacitate ci si pt viteza, mai mare avand 2 canale de date fata de 1 la 120. Nici nu mai are importanta ce fel de capacitate are ssd-ul. Viteza lui e data de timpii foarte mici de acces in comparatie cu mecanicele. Ca date de transfer, 200MB/s sunt arhisuficienti, chiar si pentru vizionarea unui film in 4K. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Septembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 6 minute, maxente a spus: Nici nu mai are importanta ce fel de capacitate are ssd-ul. Viteza lui e data de timpii foarte mici de acces in comparatie cu mecanicele. Ca date de transfer, 200MB/s sunt arhisuficienti, chiar si pentru vizionarea unui film in 4K. PC-ul meu este unul mai vechi dar merge perfect;procesor 3000 dual core,placa video 512mb,4gb memorie ram hdd320gb,ce spuneti va functiona mai bine cu un ssd de 120gb avand in vedere ca am net de la digi prin fibra optica? Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Orice calculator cat de vechi va functiona mult mai bine cu un SSD. O sa vedeti dupa ce veti instala sitemul de operare. Ma refer aici la rularea sistemului de operare, aplicatii instalate etc. Sa nu dati vina pe SSD daca calculatorul dvs. tot nu va rula fluid filme full hd de pe youtube. Acolo buba va fi de la procesor, asta ca exemplu. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Septembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Acum 10 minute, maxente a spus: Orice calculator cat de vechi va functiona mult mai bine cu un SSD. O sa vedeti dupa ce veti instala sitemul de operare. Ma refer aici la rularea sistemului de operare, aplicatii instalate etc. Sa nu dati vina pe SSD daca calculatorul dvs. tot nu va rula fluid filme full hd de pe youtube. Acolo buba va fi de la procesor, asta ca exemplu. Va multumesc pentru observatie. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 (editat) 1 oră în urmă, maxente a spus: Orice calculator cat de vechi va functiona mult mai bine cu un SSD. O sa vedeti dupa ce veti instala sitemul de operare. Ma refer aici la rularea sistemului de operare, aplicatii instalate etc. Sa nu dati vina pe SSD daca calculatorul dvs. tot nu va rula fluid filme full hd de pe youtube. Acolo buba va fi de la procesor, asta ca exemplu. sa vedeti ssd-urile de pe la laptopurile gen asus pc900 mSata ce viteze au,cred ca de 2 ori mai mici ca un hdd mecanic,bineånteles erau primele tentative de ssd,cele noi sant altceva Editat Septembrie 24, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
maxente Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Le stiu bine si pe alea, erau niste porcarii, nu se compara cu ssd-urile care au un controler bun. Nici eu nu am inteles ce a fost in capul alora care au scos niste ssd-uri mai proaste decat un hard mecanic. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Am primit zilele trecute un laptop Toshiba L550 fara hard, am pus un SSD Kingston 120gb nou, ce l-am avut cumparat de vreo 2 ani la reducere, nu mi s-a parut rapid. Controlerul integrat la acestea este pe un fir, iar la cele de 240 pe 2. Pt 40 lei in plus merita capacitatea dubla si viteza mai mare. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 (editat) sant mai toate un lucru bun ,la preturile actuale,nu la cele astronomice de acum ceva ani,oricum ca durata de viata nu cred ca vor dobori un hardisk mecanic de ,,ferma,, folosit in conditii normale,fara miscari bruste,izbituri sau inchideri fortate, vrea sa spun ca sa instalezi vin 7 pe un ssd pe un laptop cu i5 prima generatie si cu 4gb ddr3 ,in 12 minute e un record,sa nu mai spun de bootarea sistemului win 10 in cca 7 secunde ,ca sant si hardisk-uri hybrid un (flash de 8gb montat pe un hardisk mecanic)ce pun in cap unele ssd-uri low-cost ,e altceva Editat Septembrie 24, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Septembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Bua seara domnilor colegi,cu alte cuvinte este bun ssd-ul pe care l-am cumparat din linck-ul de mai sus?inca nu mia sosit dar am apucat sa dau comanda. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2021 Partajează Postat Septembrie 24, 2021 Dacă îl folosești doar pentru a instala pe el sistemul de operare, vei observa o îmbunătățire clară a vitezei de bootare a sistemului și o navigare mai rapidă pe net.Practic Windows-ul pus pe un SSD bun se încarcă în 5- 10 secunde, față de 20-30 de secunde cu HDD clasic.HDD-ul vechi îl păstrezi pentru stocare de fișiere diverse, filme, muzică, etc. Nu recomand stocarea de dat importante pe SSD-uri, de pe discurile fizice mai recuperezi ceva, dar când crapă SSD-ul, pierzi tot ce e pe el.Sunt avantaje și dezavantaje... Link spre comentariu
Postări Recomandate