Sorin Schiriac Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 model 21MX132, CHASIS itc008 Cu procesor TDA9554PS/N3/3 memo 22c04 are o manifestare dubioasa: totul functioneaza normal se aude sunetul dar imaginea se intrevede putin cind maresc G2. am schimbat memoria si se manifesta la fel .tind sa cred ca e un defect prin jurul baleaj vertical. poate ati mai intilnit acest defect ca eu nu-i dau de capat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Valoarea lui G2 e normala sau mica.Scoate soclul de pe tub si verifica tensiunea de focalizare pune scanteia in evidenta.Parera mea e ca lipseste.Concluzia o tragi singur ,(schimba traful) Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Octombrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2007 are g2 bun aprox 700v ,are altceva . Link spre comentariu
itzu Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 posibil tk daca tens pe el sunt bune(ai incercat cu altul?)sau pin de masa traf linii, sau soclu tk Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Octombrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2007 tubul e bun tensiunile sunt bune cred ca un tranzistor ceva din asta digital ca e plin cu din astia,ar putea fi defect,poate are cineva vreo idee. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Tranzistor trebuie sa fie ...!Acum vreo 3 ani am avut din cate vag im-i amintesc ceva de genul asta.Nu mai retin exact tipul de sasiu insa am gasit un BC 548 in scurtundeva langa radiatorul tanzistorului final linii cam la jumatatea placi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum