Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED Smarttech

codrut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• codrut

2

• Florinel TV

2

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

Acum 21 ore, iuliantv a spus:

Nu se poate descarca, cam tot ce a fost pus la download Free de "Kazmi Elecom" a inceput sa expire linkurile asa pe rand, sa cam dus cu pomana, cine a fost destept si a avut timp sa descarce, ala o sa aiba cu ce face treaba pe viitor !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica Tv a spus:

Nu se poate descarca, cam tot ce a fost pus la download Free de "Kazmi Elecom" a inceput sa expire linkurile asa pe rand, sa cam dus cu pomana, cine a fost destept si a avut timp sa descarce, ala o sa aiba cu ce face treaba pe viitor !

eu nu am mai descarcat de vre-o 6 luni,se pare ca au cazut linkurile,nu cred ca au fost platie

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Acum 5 ore, krusty a spus:

Model: le40z1s

Mb: p75-2841v6.0

Panel: cx390...

Where can I get it's firmware

Correctly say the panel model that starts with these letters V, CV, T

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Florinel TV a spus:

Correctly say the panel model that starts with these letters V, CV, T

cx390dledm

eu inca de la vestel spuneam sa nu se mai posteze codurile de pe tabla ,mai ales la astea noi,ca e mai mult incurcatura,zeci de coduri pentru un singur display

eu daca schimb un display la un tv vestel ,sau il chinui si nu mai pun exact ce a fost ,pun unul compatibil fizic si ca rezolutie,si restul daca e nevoie,ajustez din service,profile,dump,soft,la ce mai ajuta acel cod?

dar lumea o tot trage cu codurile lor de c..t ,cod care e mai mult pentru backlight ,acele coduri se potrivesc pentru display doar daca nu ai umblat in ele

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări