poplex22 Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 ecranul este pt. o chinazarie ordinara : Toshiba 32P1300D, are o panglica la ecran partial rupta !, va rog daca aveti asa ceva de vanzare ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 (editat) mai degraba pstati si codul t.con,poate fi 6870c-0442b ,codul lor de rahat e dat mai mult pentru backlight,displayul e altul,daca are codul t.con ce l.am postat mai sus ,sant mai multe chanse,se gaseste in lg,philips,panasonic,vestel,astea ceea ce am intalnit eu,dar nu prea se merita succes Editat Septembrie 20, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2021 da, codul pare a fi acesta : LC320DXJ-SFE1 lg display P/N: 6870S-1578A Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 23, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2021 valabil Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2021 valabil Link spre comentariu
poplex22 Postat Octombrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2021 rog un coleg amabil din Brasov daca poate lua legatura cu un tip ce are de vanzare un ecran cea ce caut eu dar care nu trimite in tara ci doar in localitate - https://www.olx.ro/d/oferta/lc320dxj-sfe1-lg-display-32-0-inch-IDeRUfX.html#279e7c343c pt. detalii va rog sa ma contactati, cu stima Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Pai contacteaza-l singur, ii dai banii inainte in cont si iti asumi toate riscurile legate de transport, presupun ca de aia nu vrea sa trimita in tara. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 1, 2021 Partajează Postat Octombrie 1, 2021 Acum 1 oră, modoran a spus: Pai contacteaza-l singur, ii dai banii inainte in cont si iti asumi toate riscurile legate de transport, presupun ca de aia nu vrea sa trimita in tara. pai daca cel ce vinde,spune ca nu livreaza decat in brasov,eu de aceea cred ca colegul nostru cere ajutorul altui coleg de pe forum,ca acesta sa.l poata vedea testat la vanzator,sa se ocupe de trimiterea lui,bineinteles cred ca plata se va face colegului,si poate si un mic comision pentru servicii,eu cred ca colegul nostru a luat legatura cu cel ce vinde si a fost refuzat pentru expediere, si eu personal am patit ,cu toate ca ceea ce cumparam eu avea deja displayul spart,omul nu a vrut sa trimita,ca nu are el timp de colete,i.am explicat ca fac eu comanda,el doar sa.l predea curierului,plata avans....dar nu a vrut,asa ca am apelat la un prieten ce are colegi ce fac 1-2 ori pe luna curse in Bucuresti ,normal ca am platit omului dublu fata de un fan curier,dar asta e ce sa.i faci succes colegului Link spre comentariu
poplex22 Postat Octombrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2021 da, dl. Iulian are dreptate, cea ce spune este cea ce doream si eu, bineinteles ca pt. colegul din Brasov care m-ar putea ajuta ofer un comision Link spre comentariu
Postări Recomandate