Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar urgent ecran: TL315XS30-L

poplex22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

6

• iuliantv

2

• modoran

1

mai degraba pstati si codul t.con,poate fi 6870c-0442b ,codul lor de rahat e dat mai mult pentru backlight,displayul e altul,daca are codul t.con ce l.am postat mai sus ,sant mai multe chanse,se gaseste in lg,philips,panasonic,vestel,astea ceea ce am intalnit eu,dar nu prea se merita

succes

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 1 oră, modoran a spus:

Pai contacteaza-l singur, ii dai banii inainte in cont si iti asumi toate riscurile legate de transport, presupun ca de aia nu vrea sa trimita in tara.

pai daca cel ce vinde,spune ca nu livreaza decat in brasov,eu de aceea cred ca colegul nostru cere ajutorul altui coleg de pe forum,ca acesta sa.l poata vedea testat la vanzator,sa se ocupe de trimiterea lui,bineinteles cred ca plata se va face colegului,si poate si un mic comision pentru servicii,eu cred ca colegul nostru a luat legatura cu cel ce vinde si a fost refuzat pentru expediere,

si eu personal am patit ,cu toate ca ceea ce cumparam eu avea deja displayul spart,omul nu a vrut sa trimita,ca nu are el timp de colete,i.am explicat ca fac eu comanda,el doar sa.l predea curierului,plata avans....dar nu a vrut,asa ca am apelat la un prieten ce are colegi ce fac 1-2 ori pe luna curse in Bucuresti ,normal ca am platit omului dublu fata de un fan curier,dar asta e ce sa.i faci

succes colegului

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări