Vizitator Vasile Postat August 4, 2004 Partajează Postat August 4, 2004 Am luat masuri 8) Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu Postat August 4, 2004 Partajează Postat August 4, 2004 Multam fain, Vasile.O sa-ti trimit zilele astea si preturile la SEAS Link spre comentariu
titro Postat August 6, 2004 Partajează Postat August 6, 2004 De unde pot lua preturile pt Seas? O sa faci un site ww.seas.ro? Link spre comentariu
Vizitator dorupetrescu Postat August 6, 2004 Partajează Postat August 6, 2004 Cred ca o sa fac un site comun cu Visaton, Seas, Morel, Hi-Vi (SwanSpeaker), si de ce nu si cu DST-ul lui DJ-DNA. Nu am timp din pacate pentru ca as vrea sa pun si stocurile pe site, programe de dimensionare, proiecte gata facute cu driverele respective si masuratori. La Seas o sa-ti trimit si tie preturile in circa 2 saptamani.Din pacate nu pot sa si centrez sa dau si cu capul si n-am timp nici sa pun pe cineva sa faca (si asta cere timp sa-i explici). Caut sa-mi angajez un baiat destept care sa stie singur ce sa faca, dar cum Vasile e in Maramures .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum