POLAKU2002 Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Buna ziua.Am aceasta placa traznita si nu i dau de cap ,ar putea fii inlocuita de 17ips16-3?sunt diferita la vedere si vad ca si electroliticul de pe leduri e diferit ca valoare... Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 17ips16-3 e pt lampi,cred ca e vorba de 17ips61-3 ele se mai pot inlocui,dar e greu de identificat ce barete led a folosit si la ce tensiuni,au coduri de eticheta pe ele ce incep cu 2xxxxx ce mai dau rezultate pe google,sau trebuie cautate scheme,vazut ce si cum....mai simplu e pus un consum pe iesirea pt leduri si vazut la cat cade ,eu unul notez cu ce sant imperecheate si sursa,mainboardul,diagonala,...pe cele ce le recuperez Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Septembrie 23, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2021 Buna ziua.Am gasit un 17ips61-5....noua si care am montato in locul 61-4,,,,functioneaza dar nu am lumina.... Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Septembrie 23, 2021 Partajează Postat Septembrie 23, 2021 Pai vedeti ce diferente sunt in zona driver led, sau conectorul ledurilor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum