Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panglica conexiune ecran - p.c.b partial rupta ?

poplex22

Postări Recomandate

va salut, am un tv. led Toshiba 32P1300D la care am gasit o panglica din cele doua care fac legatura cu ecranul rupta partial, in rest ecranul este in stare buna

- va rog sa-mi spuneti daca se poate reface lipind o alta banda , are cineva ?, am gasit la chinezi p.c.b-ul de la ecran dar nu stiu daca va contine la expediere si cele 2 panglici lipite ?

- este ecran : LC320DXJ-SFE1 iar p.c.b -ul ce se conecteaza la ecran : LC320DXE-SFR1 source ver. 0.9  p/n :6870s-1578a

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

5

• validae

2

• yokoono

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

O poză cu ruptura se poate ? Există o firmă în Bucureşti care am înţeles că poate schimba panglici de panel, dar nu există garanţie că reuşeşte.Dar decât să stai cu ecranul afectat, ori la bal ori la spital...

Link spre comentariu
Acum 43 minute, poplex22 a spus:

am inteles ca ar fi dl. Sergiu I. din Buc., dar intrebarea ar fi daca panglicile sunt standard adica se cumpara de undeva sau vin odata cu placuta aferenta tipului de ecran ?

Nu se merita efortul pentru client...doar daca e tv-ul tau personal si ai timp de pierdut, iti spun din experienta !!

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

e unul pe publi.24 din brasov ,pretul e foarte ok.dar ce garantie ai ca e ok,ca ajunge ok

sant foarte pacatoase lg-urile in general cele de 80cm,la cele mai mari nu tin minte sa fi intalnit robleme, ,cand e vorba de manevrat te trezesti cu ,,dungulite,, am patit-o de multe ori,ori cat de fin ai lucra cu ele,si oricat de nou ar fi tv-ul,te trezesti cu surprize,indiferent de rezolutie

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări