poplex22 Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 va salut, am un tv. led Toshiba 32P1300D la care am gasit o panglica din cele doua care fac legatura cu ecranul rupta partial, in rest ecranul este in stare buna - va rog sa-mi spuneti daca se poate reface lipind o alta banda , are cineva ?, am gasit la chinezi p.c.b-ul de la ecran dar nu stiu daca va contine la expediere si cele 2 panglici lipite ? - este ecran : LC320DXJ-SFE1 iar p.c.b -ul ce se conecteaza la ecran : LC320DXE-SFR1 source ver. 0.9 p/n :6870s-1578a Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 scuze, ecranul este : TL315XS30-L, luasem codul anterior de pe P.C.B Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Imaginea e afectată vizibil ? Poate a rămas conexiunea redundantă, mi s-a mai întâmplat să am panglică cu câteva trasee rupte, dar imaginea era bună. Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 din pacate 1/3 din ecran e afectata pfofund ! Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 O poză cu ruptura se poate ? Există o firmă în Bucureşti care am înţeles că poate schimba panglici de panel, dar nu există garanţie că reuşeşte.Dar decât să stai cu ecranul afectat, ori la bal ori la spital... Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 am inteles ca ar fi dl. Sergiu I. din Buc., dar intrebarea ar fi daca panglicile sunt standard adica se cumpara de undeva sau vin odata cu placuta aferenta tipului de ecran ? Link spre comentariu
yokoono Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Dar daca panglica a fost rupta (intentionat) de cineva care a mai incercat sa-l repare dar defectiunea este in sticla ?. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 (editat) Acum 43 minute, poplex22 a spus: am inteles ca ar fi dl. Sergiu I. din Buc., dar intrebarea ar fi daca panglicile sunt standard adica se cumpara de undeva sau vin odata cu placuta aferenta tipului de ecran ? Nu se merita efortul pentru client...doar daca e tv-ul tau personal si ai timp de pierdut, iti spun din experienta !! Editat Septembrie 20, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
poplex22 Postat Septembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 e ca si cum ar fi al meu, clientul nu stie si daca-i spun nu crede, din pacate nu l-am desfacut cu el de fata, dar cine se gandea !, asa ca ... va fi complicat Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 21, 2021 Partajează Postat Septembrie 21, 2021 (editat) e unul pe publi.24 din brasov ,pretul e foarte ok.dar ce garantie ai ca e ok,ca ajunge ok sant foarte pacatoase lg-urile in general cele de 80cm,la cele mai mari nu tin minte sa fi intalnit robleme, ,cand e vorba de manevrat te trezesti cu ,,dungulite,, am patit-o de multe ori,ori cat de fin ai lucra cu ele,si oricat de nou ar fi tv-ul,te trezesti cu surprize,indiferent de rezolutie Editat Septembrie 21, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum