Tanase Ion Postat Octombrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2021 Up Scuze dl Validae stiu, dar ca sa postez si in topicuri la tehnic inca sunt novice, va rog sa ma intelegeti ca in momentul de fata ma limitez sa citesc ce au postat ceilalti utilizatori cu experienta iar in momentul cand voi avea pregatire suficienta sa scriu in alte topicuri o voi face cu siguranta, dar acum ma abtin si ma limitez la imi procura o parte de materiale ptr "visurile mele" si de a nu pune intrebari inutile pe diverse topicuri si asa deja am fost luat "la ochi". Am de gand sa fac un topic despre un anumit proiect si voi incerca sa cer ajutorul celor cu experienta sa ma ajute cu sfaturi scheme si ori ce informatie va fi binevenita. Ok multumesc frumos ptr intelegere momentan ma limitez un timp la a face schimburi de lampi, cum a zis si un utilizator care nu iam retinut numele, referitor la pretul lampilor, nu toti cei care suntem nostagici dupa lampi ne permitem sa dam bani multi pe lampi (in cauza sunt si eu) prefer sa ofer la schimb tot ce am disponibil si ptr altii care posibil le vor fi de folos din ce am eu si la randul lor care pot ma vor ajuta cu ce am si eu nevoie. Cu respect ma inclin acelor domni care deja m-au ajutat cu o parte de materiale (prefer sa nu le dau numele decat daca doresc dansii sa scrie in acest topic) care deja le-am obtinut prin schimb, si le multumesc din tot sufletul si astept sa mai imi finalizez stocul de ce mai as avea nevoie ptr proiectele mele personale Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 A posta la secţiuni tehnice înseamnă şi a pune întrebări acolo unde nu vă pricepeţi la ceva, chiar şi ca începător la secţiunea dedicată.Nu e nici o ruşine. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 20, 2021 Partajează Postat Octombrie 20, 2021 11 minutes ago, Tanase Ion said: Am de gand sa fac un topic despre un anumit proiect si voi incerca sa cer ajutorul celor cu experienta sa ma ajute cu sfaturi scheme si ori ce informatie va fi binevenita. Asta e calea corecta si simpla ca sa acumulati postarile necesare. Plus ca va ajuta sa evitati greselile de incepator. Ca afirmatia de mai jos: 11 minutes ago, Tanase Ion said: astept sa mai imi finalizez stocul de ce mai as avea nevoie ptr proiectele mele personale Daca nu va pricepeti, nu adunati dupa nepriceperea dvs, adunati dupa sfaturile primite. Spor la treaba! Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Octombrie 26, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2021 Up Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Octombrie 28, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2021 (editat) UP De actualitate Pentru schimburi de lampi mai am 6n1p nos la cutie 50buc, 6n7p-3buc nos-nib, 6n8s-10buc nos, 6n9s-10buc, 6n6p-10buc, 6n2p-20buc, 6ț5s-4buc nos, 5ț8s-4buc nos, 6p14p-8buc sh si 6p14p-ev sh-8buc stare buna netestate. Dau la schimb pe o pereche de transformarori de iesire de radio stereo Capri, cine are si poate sa ma ajute astept un mesaj in privat, va multumesc anticipat. Mai sunt interesat ptr proiectul de casti din celalalt topic postat de mine, de 6e5p si 6e6p cate 2 perechi din fiecare cine poate si doreste sa ma ajute astept mesaj in privat. Editat Octombrie 28, 2021 de Tanase Ion Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 3, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 Up Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Up Link spre comentariu
and69 Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Buna ziua. Dati-mi va rog mesa privat. Multumesc Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Decembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Acum 19 minute, and69 a spus: Buna ziua. Dati-mi va rog mesa privat. Multumesc Am incercat sa iti trimit mesaj in privat dar imi spune ca nu poti primi mesaje, doriti ceva anume? La 28.10.2021 la 13:33, Tanase Ion a spus: UP De actualitate Pentru schimburi de lampi mai am 6n1p nos la cutie 50buc, 6n7p-3buc nos-nib, 6n8s-10buc nos, 6n9s-10buc, 6n6p-10buc, 6n2p-20buc, 6ț5s-4buc nos, 5ț8s-4buc nos, 6p14p-8buc sh si 6p14p-ev sh-8buc stare buna netestate. Dau la schimb pe o pereche de transformarori de iesire de radio stereo Capri, cine are si poate sa ma ajute astept un mesaj in privat, va multumesc anticipat. Mai sunt interesat ptr proiectul de casti din celalalt topic postat de mine, de 6e5p si 6e6p cate 2 perechi din fiecare cine poate si doreste sa ma ajute astept mesaj in privat. Lampile 6n6p sau dat la schimb ptr o pereche de trafuri de capri, mai ofer din restul de lampi disponibile la schimb cu socluri ceramice octale de sasiu si novale de sasiu ceramice si sau bachelita si sau ebonita noi sau recuperate in stare buna, multumesc anticipat ptr intelegere Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Decembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Up Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Decembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Up Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Decembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Up Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Decembrie 27, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2021 Up Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Decembrie 29, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2021 UP Link spre comentariu
Postări Recomandate